Hopp til hovedinnhold

Kristin Wulff

Rådgiver og fasiliator, prosesser for økt innovasjon, PhD

kristin.wulff@kantega.no

Mitt mål har siden 1998 vært å gi en bra arbeidsdag til flest mulig mennesker. Jeg får oppfylt mitt mål når jeg bidrar til at alle i Kantega får interessante og krevende oppgaver, jobber i team der vi gjør hverandre gode, og der vi hele tiden leter etter måter å gi våre kunder og deres kunder en bedre hverdag.

Jeg skriver blogginnlegg både på Kantega og på Medium. De fleste innleggene finner du her: https://medium.com/kantega

Kristin / 3 min

Deling og inspirasjon

Hvert år deler Kantega-ansatte og engasjerte kunder kompetanse og erfaring på kundedagen vår, til gjensidig inspirasjon. Kundedagen den 14. februar oppsummeres her med noen presentasjoner og filmer.

Kristin / 5 min

Hvem har styr på alle disse IT-prosjektene?

Er de egentlig IT-prosjekter, og er de koordinert på noen måte? Diffuse svar på dette kan være dyrt og fartsdempende.

Kristin / 4 min

Endringsmotstand?

"Endringsmotstand" blir ofte brukt som forklaring på hvorfor man ikke får til de endringene man ønsker. Jeg tror det handler mer om hvem som ønsker endringene og hvordan de jobber for å få dem til.

JavaZone logo
Kristin / 5 min

Kantega på JavaZone 2013

Kantega var sterkt til stede på JavaZone 2013. Våre flinke medarbeidere holdt hele 10 lyntaler, foredrag og workshops. Vi oppsummerer med noen videoer fra arrangementet.

Kristin / 3 min

Hva er best for Norge når det gjelder ansettelse i staten eller konsulentselskaper?

I en artikkel i Digi hevdes det at det vil være en fordel for staten at flere IT-folk blir ansatt og ikke innleid som konsulenter. Dette har jeg lyst til å forstå mer om, og for å forstå må jeg skrive.

Vidar og Kristin / 5 min

Forutsigbare IT-prosjekt – finnes de?  

Se for deg at du jobber som inspektør i et direktorat som f.eks. Arbeidstilsynet og skal skrive en brukerveiledning for hvordan du og alle dine kolleger skal jobbe. Noe av måten dere jobber på er lovbestemt, noe er styrt av IT-løsningene dere har og noe er opp til dere selv. Nå skal du beskrive måten ca 500 mennesker skal jobbe på framover slik at det kan standardiseres og bli mer effektivt. Hvordan ville du gått fram for å få til det?

Kristin / 6 min

Intenst og givende samarbeid i Google Venture Design Sprint

I høst har jeg vært så heldig å få fasilitere flere Google Venture Design sprinter (Design sprint) slik de er beskrevet i Jake Knapp sin bok "How to solve big problems and test new ideas in just five days". Jeg er imponert over oppskriftene i boken - og over de dyktige og flotte folkene som var med i sprintene.

Kristin / 5 min

Skal Product Owner være en allviter?

På JavaZone snakket Tim Berglund fra Github om hvordan Product Owners ved å være eiere av domenekunnskap tok fra utvikleren muligheten til å ha forståelse for det som skulle lages.