Hopp til hovedinnhold

Nyheter

21. november 2022

AI vil forandre norsk næringsliv

De fleste av oss har blitt kjent med AI gjennom sensasjonspregede nyhetssaker om selvkjørende biler og menneskelignende roboter. Så langt har vi ikke sett mye til noen av delene. Hvilken rolle vil AI få i Norge, og hvor langt unna er vi egentlig?

16. november 2022

23/11: Make Data Smart 2022 i Trondheim

28. oktober 2022

Jan/feb: Hvordan lede og måle innovasjon i etablerte organisasjoner, med Dan Toma

26. oktober 2022

15/11: Hvordan tiltrekke seg kandidater i et sterkt konkurransepreget marked?

Ledere på tvers av bransjer opplever at tradisjonell rekruttering ikke fungerer i dagens marked. I denne miniserien i to deler får du innsikt og praktiske eksempler fra trønderske kunnskapsbedrifter som har lyktes med å tiltrekke seg, beholde og utvikle attraktive kunnskapsmedarbeidere. I første del får vi besøk av Aksel Faanes Persson fra SINTEF.

26. oktober 2022

29/11: Workshop med Woody: Mob-programmering

Kunne du tenke deg at teamet ditt skapte enda mer verdi, med større fart og bedre flyt? Noen ganger kan løsningen være noe annet enn det du tror.

Fellesbilde av deltakere under Tenk Tech Camp i Trondheim. Fotograf: Marion Aaserud Dahlen.
2 min
24. oktober 2022

Hvordan vekke interesse for teknologi blant unge?

Barn er fremtiden for samfunnet vårt, og vi har et ansvar for å sikre at de blir ansvarlige voksne med en god forståelse av sin verden. For at våre fremtidige voksne skal lykkes og trives i en verden fylt med teknologi, er det viktig at vi som IT-selskap investerer i prosjekter som fremmer kunnskap og interesse for programmering, teknologi, ingeniørfag og matematikk.

23. september 2022

Bærekraft er mer enn et samfunnsansvar

Vi jobber kontinuerlig med bærekraft-begrepet i Kantega, og hvordan vi kan bidra til et bedre samfunn - gjennom det vi gjør og det vi lager.
Sist oppdatert 30.11.22.

23. september 2022

Åpenhetsloven i Kantega

Sist oppdatert 30. november 2022. 
Åpenhetsloven, eller også kalt “Menneskerettighetsloven for næringslivet”, fremmer virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. I tillegg skal den sikrer allmennheten tilgang til informasjon om virksomheters etterlevelse av loven. Loven pålegger alle virksomheter en informasjonsplikt og en plikt til blant annet å gjennomføre aktsomhetsvurderinger.
Denne nettsiden beskriver hvordan vi jobber med Åpenhetsloven i Kantega.

21. september 2022

Y I DIN BY

Bor du i Bergen eller Trondheim? Er du alene eller er dere flere kollegaer som har lyst til å se Y sammen, helst med andre fagfolk? Da kan dere det! Kantega byr på konferansefølelsen.