Hopp til hovedinnhold

Nyheter

30. juni 2022

Sommerprosjektene i 2022

Sommerprosjekt i Kantega betyr en unik mulighet - både for studenter, for bedrifter som har en idé, og for oss. I en intensiv periode over 6 sommeruker jobber studentene i tverrfaglige team av utviklere, designere og problemløsere med en case som de har valgt selv, blant flere gode kandidater.

30. juni 2022

Sommerhilsen og stor takk fra Marit

Framtida er alle dagene som ligger foran oss. I morgen, om fem år, ti år og femti år. Å få bidra til å forme denne framtida på en så bra måte som mulig er et stort privilegium. Og det gjør vi sammen med dere. Her er min lille sommerhilsen 🍓

28. juni 2022

Ny avdelingsleder til Oslo-kontoret

På Oslo-kontoret vårt ser vi etter en ny avdelingsleder. Anders og Maja forteller litt om hva vi ser etter. PS! De er også avdelingsledere, begge to.

Nedenfor kan du lese transkriberingen fra praten 😊

21. juni 2022

Kantega sponser fremtidens teknologer

Elever fra 7. klasse ved Brundalen skole i Trondheim reiser til Rio de Janeiro i Brasil for å delta på verdensfestivalen i FIRST LEGO League. Kantega er stolte over å være blant støttespillerne.

11. mai 2022

Frokostmøte 2/6: Dataene dine er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan skape merverdi av data dere har i bedriften, eller hvordan dere skal komme i gang med å samle verdifulle data? Ta frokosten hos oss i Kirkegata i Oslo 2. juni.

26. april 2022

Sofaprat: Kan maskinlæring gi gode brukeropplevelser?

Koblingen mellom maskinlæring og UX er ikke åpenbar for de fleste. Likevel er mulighetene mange i samspillet mellom disse to. Kan maskinlæring bli en viktig del av verktøykassen til fremtidens UX'er? Velkommen på sofaprat 4. mai.

20. april 2022

Frokostmøte 4/5: Dataene dine er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan dra nytte av data dere har i bedriften, eller hvordan komme i gang med å samle verdifulle data? Kom på frokost hos oss i Bassengbakken 4. mai, og lær hvordan du kan komme i gang hos deg.

21. mars 2022

Nye fjes i Kantega

Vi har vært så heldige å få mange nye kolleger i år. Her kommer en liten introduksjon av noen av de som så langt har valgt å bli en del av Kantega i 2022.

8. mars 2022

Ny avdelingsleder i Trondheim

Stine-Aileen Strand (35) er ansatt som ny avdelingsleder i Trondheim, hvor hun vil ha personalansvar for 12 seniorkonsulenter. Hun er opprinnelig fra Bodø, er utdannet siviløkonom og kommer til Kantega fra rollen som prosjektleder i innovasjonsselskapet Proneo.