Hopp til hovedinnhold

Frokostmøte 6/2: Lytting!

Kommunikasjon handler ikke bare om å snakke, men om å mestre kunsten å lytte. Som ledere og ansvarlige er vi ofte opptatt av å formidle våre idéer og behov, hvordan bli synlige, komme til orde, få sagt det vi vil si. Men - ekte forståelse starter egentlig med å lytte.

Ved å beherske lyttekunsten, åpner vi døren til dypere forståelse og innsikt. Vi skaper broer av tillit som styrker båndene til både kunder og egne ansatte og kolleger.

Dette frokostmøtet er ikke bare en smakebit på viktigheten av god lytting, men også helt konkrete råd og tips om hvor lite som skal til for å gjøre en stor forskjell. Og vi har med oss en av de aller beste på feltet, Rune Semundseth - så dette blir veldig bra 😊

Kjøreplan:

Rune Semundseth ga i 2023 ut sin 11. bok; Lyttekunsten. I frokostmøtet gir han oss smakebiter fra boken og tilfører oss tankevekkende perspektiver rundt nærvær, tillit, innflytelse og empatisk kommunikasjon. Boken er blitt en bestselger, og episoden om «Lyttekunsten» er en av de mest populære på «Lederpodden».

Hilde Nielsen og Stine-Aileen Strand
Hilde og Stine-Aileen jobber begge som avdelingsledere i Kantega. De har laaang fartstid både fra IT-prosjekter og med ledelse, og har klare ledelsesfilosofier og ledestjerner.
De to vil ta for seg Lyttestigen, et verktøy som er godt egnet for god forståelse for lytting (og som de også har blogget om) - fra et leder-perspektiv.

Dette blir nok en fin start på dagen, så velkommen! 🤗

🗓️ Dato: Tirsdag 6. februar 2024
🕤 Tid: Dørene åpner kl 08:00 for frokost og mingling. Det faglige programmet starter kl 08:30
📍 Sted: Hos Kantega i Bassengbakken 4 på Solsiden
💰 Pris: Gratis

Meld deg på 👈