Hopp til hovedinnhold

Kantega styrker ledergruppen

Erland Rustebakke overtar som leder for Kantega Oslo 1. februar 2024. Han overtar for Abid Ali Teepo som tar en strategisk rolle som leder for forretningsutvikling i Kantega. Begge rollene er en del av selskapets ledergruppe.

Erland Rustebakke og Abid Ali Teepo foran en blå sofa

Erland Rustebakke og Abid Ali Teepo i Kantega sine lokaler i Kirkegata i Oslo

- Kantega har passert 200 ansatte, og behovet for et mer strategisk blikk på forretningsmulighetene er viktig for videre vekst og styrkingen av selskapets posisjon. Derfor er jeg veldig fornøyd med at Abid kan løfte Kantega i rollen som forretningsutvikler. Jeg er overbevist om at dette grepet er viktig for videre utvikling av eksisterende og nye kunder, forteller administrerende direktør i Kantega, Marit Collin.

Abid var en av grunnleggerne av Kantega i 2003, og de siste 14 årene har Abid bygget opp og vært leder for Kantegas kontor i Oslo. I dag jobber det om lag 80 dyktige konsulenter for Kantega i Oslo.

- Jeg har et stort hjerte for Kantega og alt vi har fått til, og nå er jeg glad for at jeg kan bidra med mer energi og kraft inn i forretningsutvikling. Som leder av Oslo har jeg i grunnen alltid jobbet med forretningsutvikling, men nå får jeg rom til å gå mer helhjertet inn i dette. Ikke bare for Oslo-kontoret, men for hele Kantega, forklarer Abid.

Ny leder av Oslo-kontoret

Som en følge av Teepos nye rolle, har Kantega gjennomført en intern rekruttering av ny leder for Oslo-kontoret. Erland Rustebakke kom til Kantega i februar 2023 som avdelingsleder. Han kom fra rollen som utviklingsleder i SpareBank 1, der han hadde bygget opp 15 år med erfaring fra blant annet systemdrift, teamledelse og rollen som utviklingsleder.

- Vi er veldig glade for at Erland ønsket å ta over ansvaret for Oslo-kontoret. Han har lang erfaring med konsulentbransjen fra kundesiden, og som leder av komplekse prosjekter. I løpet av tiden han har vært i Kantega har han vist stort engasjement for utvikling av selskapet og ledelse av folkene rundt seg. Jeg er derfor trygg på at Erland er rett person til å videreutvikle Kantega i Oslo, påpeker administrerende direktør i Kantega, Marit Collin.

- Jeg ble godt kjent med Kantega da jeg jobbet med dem i SpareBank 1, og det gode inntrykket har blitt forsterket i løpet av det siste året jeg har vært ansatt i Kantega. Nå gleder jeg meg til å komme tettere på kundene og bidra til at vi tar en enda sterkere posisjon i Oslo-regionen og at vi fortsetter å være en solid strategisk partner for kundene, sier Erland Rustebakke, som fra og med 1. februar overtar rollen som leder for Oslo-kontoret.