Hopp til hovedinnhold

Sofaprat: Kan maskinlæring gi gode brukeropplevelser?

Koblingen mellom maskinlæring og UX er ikke åpenbar for de fleste. Likevel er mulighetene mange i samspillet mellom disse to. Kan maskinlæring bli en viktig del av verktøykassen til fremtidens UX'er? Velkommen på sofaprat 4. mai.

Maskinlæring er ikke noe de fleste UX'ere jobber med i det daglige, og mange som faktisk jobber med maskinlæring skjønner ofte ikke hva det har med UX å gjøre. I vår neste Sofaprat vil vi snakke om det enorme potensialet som finnes hvis maskinlæring og UX kan jobbe sammen. Kantega inviterer til en uformell aften med mat og drikke og verdifull faglig innsikt. Velkommen!

Frode Standal, teknologisjef i Kantega, starter kvelden med å snakke om hva som skjer når UX'eren blir med på fisketur i datasjøen, og hvordan det kan gi oss mer innsikt og skape bedre innhold. Han vil forklare hvordan maskinlæring henger sammen med UX-design, og peke på hva som skal til for at vi forstår mulighetene.

Etter dette samler vi noen dyktige folk i sofaen for å ta samtalen videre:

  • Elizabeth Strand, UX-lead i Oda
  • Jens Fredrik Skogstrøm, Data Science Manager & Data Scientist i Oda.
  • Håvard Lundberg, Partner, Interaksjonsdesigner og Informatiker i Analyse & Tall
  • Nora Gjøen-Gjøsæther, Data Scientist i Kantega.

Kveldens innleder og samtaleleder er Hans-Jørgen Løken fra Kantega.

Det blir servert øl, alkoholfrie alternativer og pizza. Kantegas husband står for underholdning i form av noen velvalgte låter.

Påmelding