Hopp til hovedinnhold

Frokostmøte 4/5: Dataene dine er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan dra nytte av data dere har i bedriften, eller hvordan komme i gang med å samle verdifulle data? Kom på frokost hos oss i Bassengbakken 4. mai, og lær hvordan du kan komme i gang hos deg.

Nora og Lars bryter ned begrepene og forklarer hvordan du kan komme i gang i din bedrift for å øke forretningsverdien til dataene dine, eller dataene du skulle ønske du hadde.

👉 Påmelding 👈

Kjøreplan:
08:00 Frokost
08:30 Datadrevet kundeutvikling (Lars)
09:00 Maskinlæring: hva, hvorfor og hvordan (Nora)
09:30 Mulighet for mingling
10:00 Vi runder av

Bilde av Nora Gjøen-Gjøsæter og Lars Nuvin
Bilde av Nora Gjøen-Gjøsæter og Lars Nuvin

Nora er Data Scientist med bakgrunn som statistiker. Hun har høy teknisk kompetanse innen skyløsninger for stordata og infrastruktur for analyse. Hun kan forstå og sette seg inn i en modell fra både utviklerens, matematikerens og forretningsutviklerens perspektiv, og har evnen til å forklare vanskelige ting på en enkel måte også for deg med en annen faglig bakgrunn.

Lars har 10 års arbeidserfaring som analytiker og data scientist innen bank- og forsikringsbransjen og offentlig administrasjon. Både i Storebrand og NAV har han ledet og jobbet med flere pilotprosjekt innen alt fra maskinlæring og data science til analyse og beslutningsstøtte.

👉 Påmelding 👈

Velkommen til matnyttig frokost! 🤗🥖☕