Hopp til hovedinnhold

Frokostmøte 2/6: Dataene dine er forretningens drivstoff

Er du forretningsutvikler, produktutvikler eller leder av en bedrift og lurer på hvordan du kan skape merverdi av data dere har i bedriften, eller hvordan dere skal komme i gang med å samle verdifulle data? Ta frokosten hos oss i Kirkegata i Oslo 2. juni.

Nora og Lars bryter ned begrepene og forklarer hvordan du kan komme i gang i din bedrift for å øke forretningsverdien til dataene dine, eller dataene du skulle ønske du hadde.

De gjorde det samme i Trondheim i mai, til fullsatt og engasjert sal.

Lars Nuvin
Lars Nuvin

Lars har mye erfaring å øse fra, og vil gjøre det samme i Oslo 2. juni

Lars har mye erfaring å øse fra, og vil gjøre det samme i Oslo 2. juni

Kjøreplan:
08:45 Frokost
09:15 Maskinlæring: hva, hvorfor og hvordan (Nora)
09:45 Datadrevet kundeutvikling (Lars)
10:15 Mulighet for mingling
10:30 Vi runder av

Nora Gjøen-Gjøsæter
Nora Gjøen-Gjøsæter

Tid til mingling og mulighet for å ta opp ulike problemstillinger

Tid til mingling og mulighet for å ta opp ulike problemstillinger

Nora Gjøen-Gjøsæter er Data Scientist med bakgrunn som statistiker. Hun har høy teknisk kompetanse innen skyløsninger for stordata og infrastruktur for analyse. Hun kan forstå og sette seg inn i en modell fra både utviklerens, matematikerens og forretningsutviklerens perspektiv, og har evnen til å forklare vanskelige ting på en enkel måte - også for deg med en annen faglig bakgrunn.

Lars Nuvin har 10 års erfaring som analytiker og data scientist innen bank- og forsikringsbransjen og offentlig administrasjon. Både i Storebrand og NAV har han ledet og jobbet med flere pilotprosjekt innen alt fra maskinlæring og data science til analyse og beslutningsstøtte.

👉 Påmelding 👈

Velkommen til oss og til matnyttig frokost! 🤗🥖☕