Hopp til hovedinnhold

Artikkel /

Kantega meetup: Design og kode som spiller hverandre gode

Et godt sluttprodukt er ofte et resultat av godt samarbeid. Bli med på vår sofaprat i Oslo den 17. november og lær triksene som gjør samarbeidet mellom design og utvikling bedre!

Bli med på en prat i vår sofa

Er du designer og føler på utfordringer ved tverrfaglig samarbeid? Er du utvikler og kjenner på at du ikke får være involvert nok i designprosesser? Velkommen til en uformell aften hos Kantega, der vi supplerer faglig påfyll med øl, pizza og musikalske innslag.

Vår egen iOS-utvikler Johannes tar deg gjennom en versjon av foredraget han holdt på Y-konferansen. Han vil dele sine tips og erfaringer på hvordan man kan involvere og skape bedre løsninger sammen.

Etter foredraget blir det en uformell og løs sofaprat om tverrfaglig samarbeid. I sofaen får vi besøk av produkteier Jan-Erling Borowski fra Posten, Head of Design/designer Max Schrøder og UX designer Simon Bognø fra Vipps sammen med Johannes Harestad (Kantega).

Profilbilder av sofadeltagerneDet blir servert øl, alkoholfrie alternativer og pizza. Kantegas husband står for underholdning i form av noen velvalgte låter.

Velkommen til oss 17. november i Kirkegata 5 i Oslo kl 17:30.

Påmelding på Meetup.com