Hopp til hovedinnhold

Kantega meetup: Design og kode som spiller hverandre gode

Et godt sluttprodukt er ofte et resultat av godt samarbeid. Bli med på vår sofaprat i Oslo den 17. november og lær triksene som gjør samarbeidet mellom design og utvikling bedre!

Bli med på en prat i vår sofa

Er du designer og føler på utfordringer ved tverrfaglig samarbeid? Er du utvikler og kjenner på at du ikke får være involvert nok i designprosesser? Velkommen til en uformell aften hos Kantega, der vi supplerer faglig påfyll med øl, pizza og musikalske innslag.

Vår egen iOS-utvikler Johannes tar deg gjennom en versjon av foredraget han holdt på Y-konferansen. Han vil dele sine tips og erfaringer på hvordan man kan involvere og skape bedre løsninger sammen.

Etter foredraget blir det en uformell og løs sofaprat om tverrfaglig samarbeid. I sofaen får vi besøk av produkteier Jan-Erling Borowski fra Posten, Head of Design/designer Max Schrøder og UX designer Simon Bognø fra Vipps sammen med Johannes Harestad (Kantega).

Profilbilder av sofadeltagerne
Profilbilder av sofadeltagerneDet blir servert øl, alkoholfrie alternativer og pizza. Kantegas husband står for underholdning i form av noen velvalgte låter.

Velkommen til oss 17. november i Kirkegata 5 i Oslo kl 17:30.

Påmelding på Meetup.com