Hopp til hovedinnhold

Sofaprat i Oslo 15/3 - Digitalt utenforskap

I et stadig mer digitalisert samfunn har det vokst frem et nytt begrep, digitalt utenforskap. Bli med og lær hva begrepet betyr og hvilke utfordringer som ligger i det. Hos oss i Oslo 15. mars.

👉 Påmelding

Er du opptatt av digitalisering og nysgjerrig på hvilke konsekvenser utviklingen kan få for enkelte grupper i samfunnet? Hva er utfordringene og hvordan kan vi takle de? Ta turen til Kantega for en uformell kveld med læring i fokus.

Vi starter kvelden med to foredrag som vil gi oss innsikt i hvem som ekskluderes og hvilke hindringer som står sentralt.

  • Er du innafor eller utafor?
    Lovise Justad (NAV) og Ina Aschim (Kantega).
  • Vi skal alle bli gamle – husk å designe for eldre
    Signe Berg (Bouvet) og Elen Haksø (Kantega).

Etter foredragene tar vi tematikken videre til sofaen, hvor vi har samlet et bredt og kompetent sett av gjester. Kathinka Theodore Aakenes Vik, seniorrådgiver i Likestillings- og diskrimineringsombudet. Malin Rygg, leder for tilsynet for universell utforming i Digitaliseringsdirektoratet. Miriam Eileen Nes Begnum, Seniorrådgiver i NAV. Og Terje Heen, utvikler i NAV.

Det blir servert øl, alkoholfrie alternativer og pizza. Mens Kantegas husband står for underholdning i form av musikalske innslag.

Velkommen skal du være!

🗓️ 15. mars
⏰ 17:30 - 19:30
📍 Hos Kantega i Kirkegata 5, Oslo

👉 Påmelding