Hopp til hovedinnhold

Frokostmøte 29/2: AI for fremtidens finansnæring

Velkommen på frokost på selveste skuddårsdagen!
I løpet av svært kort tid har adopsjonen av kunstig intelligens i næringslivet nådd nye høyder, godt hjulpet av ChatGPT som markerer et vendepunkt for hvordan vi jobber, konsumerer tjenester, og lever livene våre gjennom å demokratisere denne typen teknologi.

Flere aktører har jobbet lenge med AI-prosjekter i det stille, uten å få særlig mye oppmerksomhet for det - frem til nå! Vi vil løfte frem gode bruksområder for kunstig intelligens i finansnæringen som kan være til inspirasjon for andre, og vise hva som er mulig - både teknisk og juridisk.

Om arrangementet /

Få siste nytt fra utviklingen i EU omkring "The AI-act, og bli inspirert gjennom et bredt spekter av perspektiver og praktiske eksempler på hvordan kunstig intelligens er i ferd med å forvandle finanssektoren. Hør dyktige jurister og næringslivsaktører dele sine erfaringer med vellykket implementering av AI i egne virksomheter.

Agenda /

  1. Regulatorisk oppdatering rundt The AI act: Juridiske eksperter vil belyse den regulatoriske rammen for kunstig intelligens i finansnæringen. Lær om de nyeste retningslinjene som er utviklet for å sikre ansvarlig bruk av AI og beskyttelse av forbrukernes interesser.
  2. Suksesshistorier fra næringslivet: Bli inspirert av representanter fra toneangivende bedrifter som allerede har inkorporert kunstig intelligens i sine operasjoner. De vil dele praktiske eksempler på hvordan AI har forbedret effektivitet, presisjon og kundetilfredshet.
  3. Panelsamtale om fremtidens bruk av AI for finans: Lytt et panel av kunnskapsrike næringslivsaktører diskutere bruk av AI i finansielle tjenester, og kundeforventninger for bruk av for AI i tiden som kommer.
  4. Nettverksmuligheter: Benytt anledningen til å møte og nettverke med bransjeeksperter, akademikere og ledere som deler din lidenskap for kunstig intelligens og finans.

Les mer om arrangementet, møt foreragsholderne, og meld deg på - på Finance Innovation sin nettside:

Mer info og påmelding 👈