Gjør bra ting med ny teknologi

Er det mulig å forstå brukerne bedre og skape helt nye konkurransefortrinn? Hvis du vil, kan du lære mer om AI og maskinlæring sammen med oss.

Illustrasjonsbilde for Gjør bra ting med ny teknologi

Satsingsområder

Anti-hvitvasking

Det bor stort potensiale i å bruke maskinlæring til å finne penger på avveie, avdekke korrupsjon og forhindre svindelforsøk. Akkurat nå gjør vi et dypdykk sammen med de største bankene og Innovasjon Norge.

Illustrasjon

Datadrevet innovasjon (AI)

Artigere arbeidsoppgaver og bedre brukeropplevelser? Du vil elske å bli en datadrevet organisasjon. Det går an å automatisere repetitive oppgaver, og heller fokusere på vekst og nyskaping.

Illustrasjon

Kanskje alle burde ha en sonar på fiskebåten?

Tenk at du kan bruke teknologi til å lage en slags sonar for selskapet ditt, som gjør det enklere å forstå hvor kundene dine er.

Enklere å forutse hva de trenger og skape enda bedre kundeopplevelser. Der ligger det store muligheter.

Illustrasjon

Finn ut hva som fungerer hos deg

 • Illustrasjon

  Få oversikt

  Gode avgjørelser er basert på god informasjon. Før du samler inn data er det lurt å kartlegge omfanget for hvilke data du egentlig har. Vite hva du er på jakt etter. Se hvor brukerne er og hva de gjør.

 • Illustrasjon

  Forstå hva det betyr

  Hvis du kjenner selskapet og nyansene i markedet godt, blir det lettere å forstå hva dataene betyr. Finne avvikende brukeratferd og se etter fall og stigninger. Forstå sammenhengen og hvorfor ting er som de er. Effekten er at du vet hvilke utfordringer du må løse.

 • Illustrasjon

  Velg hva du vil gjøre

  Når du vet hvordan ting henger sammen, kan du ta smarte beslutninger om hva du skal gjøre. Lage hypoteser om hva som vil skje når du gjør endringer, og så teste det.

Vil du lære sammen med oss?

Rådgivning

Få hjelp til å analysere hvordan du bør rigge for vekst framover.

Kurs

Vi deler mer enn gjerne av det vi kan.

Foredrag

Bli inspirert av den siste forskningen innen kunstig intelligens og maskinlæring.

Læringsprosjekt

Lær hvilke grep du må gjøre for å bli en datadrevet organisasjon.

Bilde av Frode Standal

Frode Standal

CTO

+47 924 18 571

frode.standal@kantega.no

Frode er evig nysgjerrig og slår gjerne av en prat. Har det rot i teknologi, er han vanskelig å stoppe. Han vil gjerne høre hva du har på hjertet.