Marit sin påskehilsen

Påskehilsen fra Marit

Jeg sier som Pippi: “By-påske har jeg aldri gjort før. Så det klarer jeg helt sikkert!

Mye er i endring, la oss gjøre det beste ut av situasjonen og se fremover. Sjelden har det vært mer tydelig at vi bare har én klode og at vi alle er i samme båt. Velbrukte, men helt sanne klisjéer. Denne krisen er vi nødt til å løse sammen.

2020-visjonen min var- og er full av innovasjon, bærekraft og det at Kantega skal være interessant selskap for dere. Skal vi bare la alt dette ligge brakk nå, mens vi fokuserer på å holde skuta flytende? Selvfølgelig ikke! Nå er det viktigere enn noen gang å ha fokus på innovasjon. “Hva er det beste vi kan gjøre for deg nå?”, spør vi kundene våre i disse dagene. Og vi får svar, og finner egne svar.

Vi vil bidra til å styrke både dere og oss selv gjennom krisen, fordi det blir en hverdag igjen. #Styrke har vi kalt det:

Arbeidshverdagen vår nå, er nok ganske lik den mange av dere har. Hjemmekontor og digitale samhandlingsløsninger florerer. Vi er blitt kløppere til å utforske og finne løsninger, og kreativiteten blomstrer. Vi gjør det vi kan for å etterleve alle råd og påbud fra myndighetene. Vi følger med utvklingen fra dag til dag, og situasjonen hos ansatte med familier i Kantega akkurat i dag er heldigvis at vi nesten er smittefrie:

Utvikling korona
Daglig utvikling av korona- og koronasymptomer i Kantega. Se større.

Vi er heldige på så mange vis - i Kantega er vi godt vant til å jobbe både digitalt og distribuert med kundene våre. Så trygge på dette er vi at vi onboarder nye teammedlemmer, også i tider med hjemmekontor. Tips til hvordan legge til rette for det, får du av Sintef, som blant annet har snakket med oss om hvordan vi gjør det. 
Eiermodellen vår gjør at vi kjenner et ekstra sterkt eierskap og ansvar for prosjektene og dere som kunder – og at vi har et ekstra gir å koble inn når vi står sammen i en sånn krise. Det håper og tror vi at dere merker.

 

Sammen står vi han av! Ha ei riktig god påske der du er!

Hilsen Marit, dagen før jeg tar på solbriller og inntar verandaen med et arsenal av bøker, kvikklunsj og appelsiner.

 

Påskesnop