Nyhetsbrev

Takk for 2018 - velkommen 2019!

Sammen med kundene våre har vi utforsket og skapt nyttige, innovative løsninger. Nye måter å jobbe på har styrket samhandlingen. Det nye året glitrer av muligheter.

Sommernytt fra Kantega

Lyse sommerkvelder, gode opplevelser og sommernytt fra Kantega! Og før vi vet ordet av det braker Kantegadagene løs igjen. Prikk inn datoen i kalenderen nå. De to siste årene har det vært fulle hus.

Kanteganytt - våren 2018

Med gode tall for 2017 og en fantastisk start på året, har vi mye å dele. Er du av den vitebegjærlige typen - haker du av 29. august og 4. september i kalenderen allerede nå: Kantegadagene 2018!

Å jul med din glede

I dag på Luciadagen har vi tyvstartet litt og smakt på både ribbe og riskrem. Det er mye å glede seg over for liten og stor. Ventetiden i NTE er borte, Ebby-gründerne er i hus og vi eksperimenter som aldri før! Tusen takk for godt og lærerikt samarbeid i 2017!

Kanteganytt - høsten 2017

I Kantega har høsten alltid et snev av høytid. Det starter med Kantegadagene i Oslo og Trondheim, så JavaZone - alt mens vi koser oss med spennende oppdrag. Nytt av året er at vi har laget en liten filmsnutt for å rekruttere flere utviklere. Vi håpet den kunne gå viralt i Norge...

Sommernytt fra Kantega

Med sommerferien rett rundt hjørnet vet vi at det heller ikke er lenge til Kantegadagen - både i Trondheim og Oslo! Enn så lenge: Sjekk ut noe av alt det spennende vi jobber med om dagen.

Kanteganytt - våren 2017

Med jubeltall for 2016 og en knallstart på året, har vi mye å dele. Spør om det er noe du vil vite mer om. Er du som oss - av den vitebegjærlige typen - haker du av 30. august i kalenderen allerede nå: Kantegadagen 2017!

Julehilsen fra Kantega

Tenn lys, tjuvstart litt på julematen og nyt førjulstida. Unn deg noen minutters pause med Marits julehilsen og det vi i Kantega holder på med for tida.

Kanteganytt - høsten 2016

Plutselig var sommeren over. Årets Kantegadag og JavaZone er unnagjort med brask og bram. Her finner du nytt om noen av prosjektene våre, satsinger og resultatet for Q2. God lesning! Vi lover å ikke nevne "disruptiv" med et ord :)

Kanteganytt - sommeren 2016

Få med deg siste nytt fra Kantega før du stuper ut i sommerferie og tar en velfortjent pause. Nyt sommeren og gi deg selv en kickstart på høsten med Kantegadagen 31. august.

Kanteganytt - våren 2016

Du har kanskje spist opp påskegodtet og lest all påskekrimmen? Ikke fortvil, her er mer påfyll og godt lesestoff.

Kanteganytt - høsten 2015

Mørke høstkvelder er tiden for godt lesestoff. Vi har satt sammen et nyhetsbrev som vi håper gir deg påfyll og inspirasjon. For oss i Kantega er høsten en travel tid, i år jobber mange av oss med forenkling av en hel næring. Les om det og andre interessante prosjekter