Møblert kontorlokale gis bort

Du leste riktig...

Bilde av rommet som gis bort
Rommet
Her ser du litt av rommet som gis bort

Det har seg sånn at vi i Kantega har et rom som inntil nylig sto ganske tomt og ubrukt. Nå har et par ildsjeler rydda, malt, og innreda dette rommet. Det har faktisk blitt det kuleste rommet i våre lokaler. Alle våre interne team har kranglet om å få sitte der. For å bevare ro og orden, har vi nå bestemt oss for å gi det vekk. Men. Vi vet ikke hvem vi skal gi det til, og derfor leter vi etter et team på 3-5 personer som liker ordet gratis

Teamet får et rom på ca 25kvm å boltre seg på midt i Oslo sentrum. Her finner du et stort whiteboard du kan kladde verdens beste ideer på - en TV med moderne tilkoblingsmuligheter - et stort bord med seks kanter(!) - stoler til å sitte på - oppslagstavle til å henge kattebilder på - lys for å se i mørket - tusjer og andre ting i kategorien; rekvisita. 

I tillegg til selve rommet serverer vi gratis lunsj hver dag klokka halv tolv. Kaffen er levert fra Black Cat og kommer fra hele verden. Vi har også Nespresso for de som liker sånn polett-kaffe. 

Teamet vi ser etter bør helst være en startup innen teknologi. Vi i Kantega driver med teknologi og kunne tenke oss en roomie som driver med noe av det samme. På den måten kan vi forhåpentligvis lære noe av hverandre.  

Er det deg, eller vet du om noen som kunne passet inn, send oss gjerne noen ord på startup@kantega.no

Se intervju med Abid som forteller litt om konseptet og hva vi ser etter:

bilde av korkveggen i rommet