Hopp til hovedinnhold

Frokostmøte i Bergen 20/9: Veien til suksess med datadrevet innovasjon for bedrifter

Bli med oss på et spennende arrangement som handler om hvordan vi kan jobbe og trives med digital transformasjon i små og store bedrifter.

Velkommen på matnyttig frokost! 🥯☕

Dette frokostmøtet er skreddersydd for bedriftsledere, innovasjonsentusiaster og alle som ønsker å lære mer om hvordan du utnytter data til å drive innovasjon og trives i den digitale verden.

Gjennom inspirerende foredrag, erfaringsdeling og engasjerende diskusjoner vil vi utforske de sentrale aspektene ved datastyrt innovasjon og digital transformasjon. Arrangementet samler innovasjonseksperter, forskere og bedrifter som vet hvordan organisasjoner kan oppnå suksess med datastyrt innovasjon. Du vil få muligheten til å lære av deres erfaringer, høre om best practices og få verdifulle tips og triks for å implementere datadrevet innovasjon i din bedrift.

Vi får høre fra Enova, som i 2023 startet et langsiktig løp for å etablere ny dataplattform. De har erkjent at teknologiutvikling og organisasjonsutvikling går hånd i hånd. Altså digital transformasjon i praksis. Hva gjør Enova for å lykkes, og hvilke erfaringer er høstet så langt? Øyvind Lillerødvann, teamleder og rådgiver fra Kantega, gir oss et innblikk i dette.

Vidya Oruganti, Assistant professor ved NHHs forskningssenter Digital Innovation for Growth (DIG), kommer for å dele fra sin forskning og erfaring. Hva sier forskningen om datadrevet innovasjon, og hva krever det av bedriftene?

Vi vil oppfordre deg til å delta i spennende gruppediskusjoner og dele dine tanker og perspektiver om hvordan bedrifter kan komme i gang med digital transformasjon, hvilke utfordringer man står overfor og hvilke muligheter datadrevet innovasjon kan gi.

Uansett om du jobber i en liten oppstartsbedrift eller en etablert stor organisasjon, vil dette arrangementet gi deg innsikt, kunnskap og inspirasjon til å navigere i den digitale transformasjonens landskap og oppnå suksess.

Bli med oss og bli en del av den datastyrte innovasjonsrevolusjonen!

Arrangeres i samarbeid med Innovasjonsuken OPP.

👉 Meld deg på

Velkommen! 🤗