Hopp til hovedinnhold

Sommerhilsen og stor takk fra Marit

Framtida er alle dagene som ligger foran oss. I morgen, om fem år, ti år og femti år. Å få bidra til å forme denne framtida på en så bra måte som mulig er et stort privilegium. Og det gjør vi sammen med dere. Her er min lille sommerhilsen 🍓

Marit Collin

Fortet er inntatt

Nå er de endelig her. Sommerstudentene våre i Bergen, Oslo og Trondheim. De skal holde fortet og energinivået oppe gjennom 6 lærerike sommeruker. Resultatet vil bli tre samfunnsnyttige løsninger. Tusen takk til dere, Bildeleringen, Relevio og Sabima, for gode case og bruk av tid og innsats sammen med oss i sommer. Og hurra for dere, våre 14 studenter, som har valgt å tilbringe sommeren hos oss. Her kan du lese litt mer om prosjektene hvis du vil.

Et viktig tog å bli med på

Og apropos samfunnsnytte. For Norge som teknologinasjon og Kantega som ledende teknologibedrift, er elektronisk ID i hele Europa et spennende og viktig tog å hoppe på. EU jobber for at dette skal bli virkelighet, altså at alle europeere skal få- og kunne bruke sin egen eID (à la BankID, som vi kjenner i Norge) i løsninger og tjenester i hele Europa. Vi har satt oss inn i problemstillingen, ser et hav av muligheter og vil invitere dere til workshoper og kunnskapsdeling rett over sommeren. Lars og Jørund forklarer hva det handler om og hva det kan bety for deg.

Vi løfter hverandre

Til alle dere som i løpet av våren har vært på frokost eller litt mer henslengte sofaprater med pizza og husband. Tusen takk for besøket! Vi har savnet å kunne møtes fysisk for erfaringsutveksling og vil fortsette å gjøre mer av det innen alle fagfeltene våre, så følg med på nye muligheter til høsten. De første kommer allerede i september med tema som europeisk eID, digital transformasjon, ansvarlig kunstig intelligens og flere UX-relaterte tema.

En bølge av ansatteierskap

Og møter om ansatteierskap. I høst ønsker vi nemlig å slå et hardt slag for ansatteierskap som organisasjonsform, fordi ansatteide arbeidsplasser kan spille en mye større rolle i arbeidslivet enn de gjør i dag. Vi er i gang med å dele av våre erfaringer og hjelpe andre som er nysgjerrige på ansatteierskap med å ta steget. La oss skape en bølge av ansatteierskap!

Og selvfølgelig en stor takk til dere som er kundene våre, som gir oss tillit til å jobbe med noe av det viktigste dere har! Den tilliten er verdt alt for oss.
Og en stor sommerklem til dere, mine kunnskapsrike kolleger, som gjør jobben som skal til – både ute hos kunder og innomhus – for at vi skal være det Kantega kundene setter pris på. Jeg setter pris på dere 😊

Det neste for meg er sol, bading, jordbær og is. Det håper jeg du også får din dose av i sommer, sammen med gode opplevelser og lading av batterier. Til vi ses igjen til høsten.

Ha en strålende sommer!

Hilsen Marit 🍓

Marit Collin
Marit Collin