Hopp til hovedinnhold

Jan/feb: Hvordan lede og måle innovasjon i etablerte organisasjoner, med Dan Toma

Bedriftsledere bruker store ressurser i jakten på bærekraftig, innovasjonsdrevet vekst. Men uten et system som er spesielt utviklet for innovasjon, er det vanskelig å vite om investeringene har en effekt eller ikke. I denne workshopen vil du få konkrete verktøy for å måle og synliggjøre verdien av innovasjonsarbeid i egen virksomhet. Workshopen arrangeres i samarbeid med Dan Toma og DNV GL.

Om Dan Toma

Dan Toma er medforfatter av de prisbelønte bøkene ‘The Corporate Startup’ og ‘Innovation Accounting’, og partner i konsulentfirmaet OUTCOME.

Toma er lean startup-spesialist med spesiell interesse for hvordan etablerte selskaper skal skape grobunn for mer innovasjon. At innovasjon ikke “bare” skal være noe startup-er driver på med.

Han har bistått selskaper som Deutsche Telekom, Bosch, Jaguar Land Rover, Bayer og John Deere, og jobber også med nasjonale innovasjonssystemer, blant annet det finske utenriksdepartementet.

Om arrangementet

Kantega er opptatt av å skape rammer og betingelser for en levende innovasjonskultur. Vi inviterer til en fullpakket dag med læring og gode, matnyttige eksempler.
31. januar i Oslo, og 1. februar i Trondheim.

Hvordan lede og måle innovasjon? Vi trenger et innovasjonssystem. Og vi trenger et innovasjonsregnskap. Dan Toma vil avmystifisere og vise hvordan - og også hvorfor det krever en viss modenhet av systemet for at det skal kunne brukes og gi verdifull innsikt. Det Norske Veritas (DNV) deltar også med sin erfaring med innovasjonsregnskap.

I think you have to look at yourself in the mirror and understand that it’s about, ‘change or be changed’. You have to accept that change is happening without you or your company’s consent. And hiding behind traditional spreadsheets and analysis, focusing primarily on the history, will most likely not be sufficient.
Thomas Vogt-Eriksen, CFO - Det Norske Veritas

Program

  • 09:00 Registrering og morgenkaffe ☕
  • 09:15 - Programmet starter
  • Intro til innovasjonssystemer og innovasjonsregnskap
  • Spørretimen
  • Case, med Det Norske Veritas (DNV)
  • 16:00 - Tusen takk for i dag!

Praktisk informasjon

Tidspunkt: Oslo: 31. januar | Trondheim: 1. februar
Hvor
: Hos Kantega i Oslo og Trondheim
Pris
: 7000,- NOK (inkluderer lunsj og forfriskninger). Faktura vil bli tilsendt.

NB! All undervisning vil foregå på engelsk.

Velkommen! 🤗

👉 Påmelding Oslo 31. januar 👈
👉 Påmelding Trondheim 1. februar 👈