Hopp til hovedinnhold

Julehilsen fra Marit

Året 2020 har lært oss alle mye nytt om teknologi, miljø og samfunn. Det har gitt fantastiske muligheter for innovasjon. Her er mitt ønske om en glitrende jul til deg og dine.

Jula blir kanskje litt annerledes, men forhåpentligvis veldig god for de fleste av oss. Familien min er spredt mellom Barcelona i sør til Narvik i nord, og vi avholder julefamiliequiz på teams istedenfor å være samlet til julemiddag.

Jeg beundrer alle som tar sosiale digitale initiativ privat og på jobb, og bringer frem smil og latter hos oss andre. I familien min er det faren min som er den samlende ildsjelen, mens i Kantega er det Hans Jørgen, Anders, Anne, Audhild, Steinar og mange flere. Det er GULL verdt i koronaens tid.

Mye læring

Året 2020 har lært oss alle mye nytt om teknologi, miljø og samfunn. Det har gitt fantastiske muligheter for innovasjon, og et skikkelig løft for Kantega Labs. Sammen med flere av dere har vi analysert og eksperimentert for å finne ut hva som er mulig med ny kunnskap, enten det gjelder å forbedre bankenes kamp mot hvitvasking, svindel og anti-terror, eller viktige samfunnsoppdrag som å ta miljøkampen i lag med våre venner i Sabima.

Det som er så gøy er at vi ser konturene av flere løsningskonsepter. Noen tas videre i samarbeid, andre utvikles videre i egen regi.


Nye kolleger

Oppi alt det rare har vi klart å ansette flere nye og kloke kolleger. Jeg er spesielt glad for at vi styrker oss innen datadrevet innovasjon både i Oslo og Bergen. Og i bunken av søkere til neste års sommerjobber, har vi funnet en utrolig talentfull gjeng på 10. De venter nå spent på hvilke sommerprosjekter kundene våre ønsker seg. Årets sommerprosjekter for AtB og NTE ble en suksess for både kunder og studenter. I begge tilfeller er prototypene tatt med videre i kundenes utvikingsløp.

Kanskje du har noe vi kan utforske og utvikle sammen? Ikke nøl med å ta kontakt.


7 sorter

Hvis juleferien gir deg ro til å lytte mer enn vanlig, så har du “7 sorter” podcasts her som du kan nyte når du har tid til overs:

Det skal bli godt å fysisk møte dere som bor andre steder enn i Trondheim. Men når vi får reise så mye vi vil, så la oss velge en mengde som gir god balanse mellom hva som er godt for oss – og samtidig bra for kloden. Jeg håper at vi får muligheten til å gjøre slike valg allerede i 2021.

Til slutt vil jeg si takk for samarbeidet. Takk for at vi får jobbe med viktige utfordringer. Og ta ekstra vare på hverandre til vaksinen gir oss normale hverdager igjen.


Ha ei riktig god jul og et strålende nytt år!

Hilsen Marit ❤