Hopp til hovedinnhold

Frokostmøte 3/5: Gjør deg klar for den europeiske ID-revolusjonen

Europakommisjonen jobber med innføring av digital ID-lommebok for alle innbyggere i EU/EØS. En lommebok med alt du trenger for betaling og identifikasjon - for eksempel hvis du skal leie bil i Italia. Null og nix papirkopier og scanning av førerkort mer.
Dette vil skape helt nye forretningsmuligheter for veldig mange, men også trusler – på tvers av bransjer. Er du forberedt? Vi byr på god frokost og faglig påfyll hos oss i Trondheim den 3. mai 🥖☕

Er du forberedt på EUs ID-lommebok?

👉 Meld deg på

'EU ID Wallet' er en ny digital identitetslommebok som vil revolusjonere måten vi identifisere oss på nett. Tilgang til digitale tjenester på tvers av landegrenser, høye krav til personvern og eierskap til egne data er noen av målene når EU/EØSs borgere skal løftes inn i den neste digitale æraen. For noen bedrifter vil det bety økte forretningsmuligheter, for andre vil det utgjøre en trussel. Uansett er det veldig lurt å lære mer og være godt forberedt.

Innhold:
I dette frokostmøtet får du mer om fremtidens identitet, og lære hva 'EU ID Wallet' faktisk er og hvordan det vil og kan treffe norsk næringsliv og offentlig sektor. Hva bør du tenke på og hvordan kan du forberede deg best mulig.

  • Introduksjon til temaet - Jørund Leknes, Sjefskonsulent, Kantega
  • Fremtidens identitet - Niels Flensted-Jensen, CEO, Criipto
    En introduksjon til hvordan fremtidens digitale identitet kan se ut. Hva er forskjellene fra dagens digital identitet, og hvordan påvirkes brukervennlighet, svindel og overvåkning. (Foredraget blir holdt på engelsk).
  • EU ID Wallet i praksis - Erling Skard, Sjefskonsulent, Kantega
    Erling viser hvordan en moderne ID Wallet vil kunne gi brukerne en digital identitet og fungere til ulike formål

Frokost serveres fra kl 08:30. Det faglige programmet starter kl 09:00.

Vi avslutter med en god og matnyttig diskusjon.

Her kan du lese mer om den Europeiske ID-revolusjonen.

Velkommen! 🤗

👉 Meld deg på

📧 Du kan også sende oss en mail (jorun.bremseth@kantega.no)