Hopp til hovedinnhold

Ny Kantega-spinoff

Vi har gjort det før, og nå har vi gjort det igjen. Vi så et behov, klekket ut en løsning og laget et strålende produkt. Nå er Kantega Single Sign-On (KSSO) vårt datterselskap. Og de har allerede de største selskapene i verden på kundelista.

Kantega Single Sign-On klatrer stadig høyere

Kultur for det

KSSO følger i sporet til våre tidligere innovasjoner. Signicat skilte vi ut i 2007, etter at vi fire år tidligere startet en internsatsning for å se på ulike anvendelser og forenklinger av digital identitet og digital signatur. I dag har Signicat 120 ansatte og er ledende i Europa på sitt felt.

Et annet eksempel er Fixrate, som ble lansert i 2017. Fixrate er markedsplassen for store bankinnskudd, som gir bedrifter tilgang til bankenes beste innskuddsrenter. Vi har bidratt med vår kompetanse til Fintech-suksessen for gründerne i Fixrate, som i dag har 9 milliarder i omløp.

I Kantega er det en kultur for at slike ting skal kunne skje. Nå gleder vi oss til å la teamet i KSSO blomstre.

Ta initiativ, vis lidenskap og løft hverandre

I Kantega skal vi ta initiativ, vise lidenskap og bidra til at vi får fram det beste i hverandre. Og det var akkurat det som skjedde da KSSO så dagens lys. Intern frustrasjon over passord meg her og passord meg der, post-it-lapper som har forsvunnet og mye styr for drift og IT-sikkerhet, gjorde at vi for ca. 6 år siden startet et internprosjekt for å sørge for sømløs innlogging i Atlassian sine produkter som Jira og Confluence. Vi ville bli kvitt denne tidstyven og frustrasjonsmomentet, og med nysgjerrighet og innsatsvilje fikk vi det til.

Det er bedre ting i livet enn passord

Da vi tok i bruk løsningen opplevde vi fort at bruken av Jira og Confluence tok seg opp og at holdningen til disse verktøyene ble mye mer positiv.

Dette var jo rett og slett for godt til at ikke resten av verden også skulle nyte godt av det!

Vi finpusset på produktet og la det ut på Atlassian sin markedsplass, og ganske fort nådde det lille Kantega-teamet ut til kunder over hele verden. Vi var ikke de eneste som synes at det er bedre ting i livet enn passord! Fra første dag har god support og kundeoppfølging vært kjerneverdier, og med det kom et godt rykte og flere kunder.

Tesla, Facebook og de andre store selskapene i verden på kundelista

I dag er det over 2000 bedrifter og millioner av Atlassian-brukere over hele verden som bruker Kantega sin påloggingsløsning. Vi er utrolig stolte av at et team fra Trondheim fjerner passord-støy og leverer sikkerhetsløsninger til Tesla, Facebook, VW, Visa og verdens største banker. Se hvor enkelt det kan gjøres.

Ønsker du også sømløs innlogging i dine Atlassian-produkter? Her finner du KSSO på Atlassian marketplace.

Kontaktperson

Jon Espen Ingvaldsen

Jon Espen Ingvaldsen

Sjefskonsulent

+47 432 87 365

jon.ingvaldsen@kantega.no