Systemutvikling og arkitektur
TEKNISK ELEGANSE
Mange små og store brikker som tilsammen blir en helhet - det er det vi driver med

Systemutvikling er å oversette behov til kode. Den beste løsningen lager vi når vi forstår hva du faktisk ønsker å oppnå. Vi stiller alltid spørsmål når vi ser et krav vi mener ikke gir noe for kunden. Slik gir vi kundene våre fantastiske brukeropplevelser og løsninger som skaper verdi.

Integrasjoner som fungerer

Integrasjon handler om å få ulike systemer til å fungere i en helhet, selv når systemene i utgangspunktet aldri var laget for å jobbe sammen. Se for deg et puslespill der ingen av brikkene passer helt sammen. Du må tøye, bøye og bruke tape for at resultatet skal bli bra. Vi vet hva som skal til for å få systemer til å fungere sammen. Les mer om Kantegas tanker rundt integrasjon.

Arkitektur

Arkitekturen er programvarens grunnmur, og den må være tilpasset byggverket som skal bygges. Vi tegner en IT-arkitektur som tilfredsstiller dine behov til fleksibilitet, robusthet og skalerbarhet og sikkerhet.

Programmeringsspråk

Kantega er blant Norges fremste eksperter på systemutvikling på Java-plattform. Dette kombinerer vi med webteknologier som JavaScript, HTML og CSS. App-ene lager vi for Android eller iOS.

Programvare uten utløpsdato

Vi utvikler programvare som skal leve i mange år. Lettlest kode og kontinuerlig videreutvikling sikrer et langt livsløp. 

Ta kontakt med oss for en prat om dine behov.