Spennende sommerjobb i tverrfaglig team

Vi har ikke definert hva neste sommerprosjekt skal være. Det skal dere som jobber i teamet få bestemme. Vi søker deg som vil jobbe tett sammen i et tverrfaglig team, hvor vi finner en god idé og tester den ut sammen.

Rist løs
Innimellom må man jo riste løs
Bra å ha godt med plass på kontoret på sommeren da. Denne gjengen jobbet i Oslo i sommer.

Er du nysgjerrig? Liker du å prøve nye ting? Det gjør vi, spesielt når det kan være til nytte for kundene våre. 

Vi garanterer et utfordrende case og kanskje dere får eksperimentere med spennende teknologi. Dere får flere av våre erfarne ansatte som mentorer på prosess, design og utvikling. Vi skal hjelpe dere i gang. Kanskje velger dere å bruke Google Design Sprint, eller andre ting dere har lyst til å lære. 

Hvem er du?

Du er student og har 1-2 år igjen av utdanningen. Eller så er du spesielt dyktig i faget ditt eller i kreativt teamarbeid. Dere som settes sammen i sommerteamet har kompetanse innen forretningsforståelse, brukeropplevelse, design og frontend/backend systemutvikling.

Når jobber dere?

Oppstart på sommerprosjektet er medio juni, og dere jobber sammen i 6 uker. I tillegg vil vi samle dere en dag til våren for å bli kjent og jobbe med idéer. 

Søknad

Vi ønsker to team, ett på hvert av våre kontor i Trondheim og Oslo. Send søknad til sommerjobb@kantega.no og skriv hvor du ønsker sommerjobb. Skriv gjerne også hvorfor du kommer til å passe inn i teamet. Legg ved CV og karakterutskrift, og lenke til github hvis du har det. Har du designportfolio vil vi gjerne se den. 

Søknadsfrist: 1. oktober.

NB! Vi hadde sommerprosjekter i 2019 også. Sjekk ut hva de gjorde da. I Trondheim, og i Oslo.

Lurer du på noe mer?

Ta kontakt med Kristian Selnæs (Trondheim) eller Anders Skar (Oslo) hvis du lurer på noe.

Se kantega.no og blogg.kantega.no hvis vil bli mer kjent med oss. 

PS: dere får arbeidsplass i teamrom i våre lokaler på Solsiden (Trondheim) eller Kirkegata (Oslo), og - det er selvsagt gratis lunsj hver dag. Og så mye is dere har lyst på. Rett fra isdisken vår. 

Ute i felt
Ute i felt
Trondheimsstudentene jobbet for Vegvesenet, og ble selvsagt med ut for å møte brukerne