Marit finalist til Oda-prisen

Kantegas egen Marit Collin var en av tre finalister til årets Oda-pris.
Prisen deles ut av Oda-Nettverk som er Norges ledende nettverk for kvinner i IT-bransjen. Formålet deres er å fremme og synliggjøre kvinnelige rollemodeller. Prisen gikk til Anne-Sofie Risåsen i Capgemini.

Marit Collin
Marit i finalen
Oda-prisen skal fremme og synliggjøre kvinnelige rollemodeller og forbilder i IT-bransjen

Det kom ikke overraskende på oss i Kantega at Marit ble nominert til årets Oda-pris.

Vi vet hvilke kvaliteter Marit har og hvilken enorm inspirator og forbilde hun er, også for menn, i IT-bransjen. I Kantega har vi en kvinneandel i ledelsen på hele 50%, noe som er ganske unikt for vår bransje. Marit må nok ta ganske mye av æren for dette.

For åttende år på rad deler Oda-Nettverk ut Oda-prisen på sin årlige Inspirasjonsdag. Prisen skal fremme og synliggjøre kvinnelige rollemodeller og forbilder som på en god måte viser hvilke muligheter som finnes i bransjen.

Marit selv synes det var stas å bli nominert, og komme helt til finalen som 1 av 3 markante IT-ledere. De andre finalistene var Anne-Sofie Risåsen fra Capgemini og Solfrid Skilbrigt fra Sopra Steria.

- Å være en av finalistene til Oda-prisen var kjempeinspirerende! Oda-Nettverk jobber for noe som er viktig for meg. De gir oss IT-kvinner støtte og motivasjon, slik at vi ønsker og stikke hodet fram og si JA når utfordringene er der, sier Marit om finaleplassen. -Det var morsomt å dele erfaringer og bli bedre kjent med alle i Oda-nettverket på Inspirasjonsdagen den 10.juni.

Vi gleder oss med vår egen rockestjerne Marit (ref. artikkel i Dagens Næringsliv), og gratulerer Anne-Sofie med årest Oda-pris og Solfrid med finaleplass.

Les mer om Oda-nettverket og prisen.