Kristin Wulff har startet på en nærings-ph.d ved NTNU.

Kristin skal bevise hva som fungerer

Kan vi klare å bevise hva som fungerer og hva som ikke gjør det? Kristin Wulff er rådgiver og fasiliator for prosesser som gir økt innovasjon i Kantega. Nå hever hun lista.

Etter uendelig mange eksamensoppgaver på Master i Organisasjon og ledelse og noen mastergrader i vårt program for lederutvikling er Kantega nå klare for å lære mer om hvordan vi som ledere for en konsulentbedrift kan legge til rette for innovasjon. Både hos oss selv og våre kunder. I sommer fikk vi godkjent vår første nærings-ph.d. Den er et samarbeid med Institutt for økonomi og teknologiledelse (IØT), Fakultet for Økonomi ved NTNU og Norges Forskningsråd. 

Ledelse er ikke å bestemme over andre, men å legge til rette for at alle kan ta gode beslutninger.   Kristin Wulff, Kantega

Forskning er en aktiv, grundig og systematisk granskning for å finne ny viten og øke kunnskapen. Kristin er første kvinne ut i dette løpet, og vi stoler på at hun har krefter nok til å dra alle oss med på en reise der vi blir bedre til bevise hva som fungerer og droppe det som ikke gjør det.

Aksjonsforsking

Forskningsmetodikken er aksjonsforskning. Det betyr at man utvikler tiltak sammen med andre i vår og kundens organisasjon, kartlegger resultatene og anbefaler videre arbeid. Kristins arbeidsdag vil de neste fire årene bestå av 75 % forskningsaktivitet og 25 % konsulentoppdrag.

Stor aktivitet og delingsvilje

Vi håper mange vil være med oss på reisen, da vi ønsker å bidra til å løfte all IT-utvikling i Norge. Delingen har begynt! Du vil fortløpende finne nye i bloginnlegg fra Kristin her: http://medium.com/kantega

I høst arrangerte vi flere heldags workshop med Jeff & Josh i Oslo og Trondheim. Mange av kundene våre deltok og flere team fikk muligheten til å lære sammen. Steg 2 er på trappene og vi vil i etterkant følge opp med flere aktiviteter.


I Kantega gleder vi oss til effekten og tryggheten Kristins forskning vil gi oss og kundene våre.