Kantegadagene 2017

I år blir det ikke bare én, men to Kantegadager! En i Trondheim, og en i Oslo uka etterpå. Meld deg på den som passer best for deg.

Prøving, feiling og smaksprøver av kaker

Forretningsutvikling på menyen

Vi disker opp med et spennende og variert program. Årets hovedrett er forretningsutvikling med de tre naturlige ingrediensene:

  • Brukere

  • Teknologi

  • Forretning 

Kjent grunnoppskrift for dagen er en miks av lyntaler, foredrag og workshops. Eksempler fra kundenes og egen hverdag gir rom for gode diskusjoner og aha-opplevelser. Du vil få innsikt i både teori og praksis. Vi byr på teknikker og verktøy som vil gjøre deg mer bevisst.  

Program

1000-1015: Velkommen

Intro ved Marit Collin, adm dir, Kantega


1015-1030: TUT og kjør! Trygg bilhandel

TUT lanseres for fullt tidlig i høst. Den gjør at kjøper og selger med få tastetrykk kan gjennomføre hele bilhandelen digitalt.

Jon-Christian Olsen, leder forretningsutvikling, SpareBank1 Finans, forteller hvordan vi sammen har skapt et helt nytt konsept.


1030-1100: Intro til maskinlæring

Sigurd Stendal, forretningsutvikler i Kantega, gir deg premissene for å lykkes med maskinlæring, mens forskningssjef Trond Hagen fra Sintef Digital viser deg hvilke gevinster som oppnås når premissene er tilstede


1100-1115: "Profeten" fra NTE

Ståle Gullbrekken, NTE, Leder konsern IKT, forteller hvordan "Profeten" brukes for å gi organisasjonen forståelse for hva maskinlæring kan gi. 


1115-1145: Intro til Business Model Canvas

Frode Standal, teknologisjef i Kantega, forteller hvordan han bruker metodikken for å øke forretningsforståelse og innsikt i hvordan man skaper "klingende mynt".


1145-1245: Lunsj
 

 

1245-1300: Store bankinnskudd blir lekende lett

Brynjar Ellingsen, daglig leder i Fixrate og Magnus Haugsand, UX-utvikler i Kantega forteller om veien fra kronglete bankinnskudd til den nye og innovative Fintech-løsningen.


1300-1600: Workshops og dypdykk

Nå er tiden inne til å fordype seg. 


1. Brukerperspektiv: Skap verdiløfter til begjær

Hvordan sikrer du at det du lager begeistrer kunden? Et tydelig verdiløfte er en brikke i forretningsmodellen som må på plass. Vi deler hvordan du kan utforme og validere gode verdiløfter.

2. Teknologiske muligheter: Hvor gir maskinlæring deg verdi?

Maskinlæring kommer etterhvert til å gå inn i de fleste løsninger. Slik vil vi levere bedre og mer innovative tjenester. Sammen med Trond Hagen fra Sintef plukker vi vekk hypen og ser på hva som faktisk skal til. 

3. Forretningsmodeller: Lidenskap for innovasjon og forretningsutvikling

7 av 10 ledere tror forretningsmodellen er utdatert om 5 år. På workshopen skal vi jobbe med verktøy og metodikker for å utforske nye og bedre modeller.

4. Prosessledelse: Slik tar teamet ut gevinsten

Forretningsforståelse i utviklingsteamet sikrer gevinstrealiseringen. Hvilke prosesser må under huden? Vi drøfter ulike måter å oppnå dette på og viser eksempler.

 

1530-1600: Oppsummering av workshops

1600-1645: Vi lesker strupene 

1700-2300: Og nyter en bedre middag. 

Tradisjonen tro blir det god mat og drikke på Kantegadagen. For ikke å glemme muligheten til å utfolde seg på den sosiale arenaen.


Hold av dagen og kvelden! :)


Meld deg på og velg workshop

Hvilke av disse temaene vil du lære mer om? Meld deg på temaet som frister mest.
PS! Du kan endre tema senere. Vi vil bare ha en pekepinn om hva du har mest lyst på. Og synes du flere tema ser spennende ut, fortvil ikke. Det vil bli oppsummering fra de ulike workshopene på slutten av dagen.

Jeg vil delta i Trondheim 30/8

Jeg vil delta i Oslo 6/9

 

DSC_8790
Jørund, Camilla og Sigurd
gleder seg til å by på forretningsutvikling, brukerbehov og teknologi