Spennende sommerjobb i tverrfaglig team

Vi har ikke definert det neste sommerprosjektet – det skal teamet få være med på å bestemme. Vi søker deg som vil jobbe tett i et tverrfaglig team, hvor vi finner en god idé og tester den ut sammen.

Adspredelse
Du skal ikke langt utenfor komfortsonen
før du plutselig er i flytsonen

Vi garanterer et ekte og utfordrende case. Kanskje vil du eksperimentere med spennende teknologi. Kanskje vil du lære mer om AI, Google Design Sprint eller noe helt annet. Uansett hjelper vi deg og teamet i gang, med god støtte fra våre erfarne mentorer på prosess, design og utvikling. 


Hvem er du? 

Du er nysgjerrig og liker å prøve nye ting, sånn som oss. Du er student og har 1-2 år igjen av utdanningen. Du er spesielt dyktig i faget ditt eller i kreativt teamarbeid. Vi skal sette sammen tverrfaglige team med kompetanse innen forretningsforståelse, brukeropplevelse, design og frontend/backend systemutvikling.

Når jobber dere?

Oppstart for sommerprosjektet er medio juni, og dere jobber sammen i 6 uker. I tillegg vil vi møtes en dag til våren for å bli litt bedre kjent og jobbe med ideer.

Teamet får arbeidsplass i våre lokaler på Solsiden (Trondheim) eller i Kirkegata (Oslo), og - det er selvsagt gratis lunsj hver dag. Og så mye is dere har lyst på. Rett fra isdisken. 

Søknad

Start med noen ord om hvorfor du kommer til å passe inn i teamet. Legg ved CV og karakterutskrift, og en lenke til github hvis du har det. Hvis du har en designportefølje vil vi gjerne se den. Og skriv gjerne hvilken by som ligger ditt hjerte nærmest. Er det Oslo, Trondheim eller Bergen? Vi har også kontor i Bergen, men ikke sommerjobb der denne gangen.


Søknadsfrist: 1. oktober

Send søknad

Forresten: Vi hadde sommerprosjekter i 2020 også. Her kan du lese litt mer om dem:


Lurer du på noe mer?

Ta kontakt med Kristian Selnæs hvis du har noen spørsmål. Se gjerne denne filmen for å bli litt bedre kjent med oss. 

Og du finner oss alltids på sosiale medier. 


Vi snakkes!