Prosessleder i Trondheim

Har du lyst på en artig og givende jobb hvor du får drive prosesser sammen med et dyktig og tverrfaglig team? Et team som jobber tett sammen med kunden for å lage de riktige og de beste løsningene. Å ha en del baller i lufta samtidig vil mest sannsynlig være er en del av jobben din, og det trives du jo med – som de fleste sjonglører.


Samspill er et nøkkelord, og vi har stor sans for «godfot-teorien» og den store verdien i å la folk blomstre der de er sterkest – til det beste for alt og alle. Da blir det også tryggere å bevege seg utenfor komfortsonen, og dermed utvide den. Sånt blir det innovasjon av!
Du legger til rette for det som skjer både innenfor og utenfor komfortsonen og er en trygg lederskikkelse i teamet. Trygg er du også på din egen kompetanse, og du har en mangfoldig verktøykasse.

I tillegg til at du er en erfaren prosessleder, er det veldig flott om du har andre ferdigheter som kan komme teamet og kunden til gode. Et visuelt gen og en god strek, erfaring med UX-arbeid eller med koding. Bredde er en styrke.

 
Å eie sin egen arbeidsplass

Det er et stort privilegium og gir en herlig frihetsfølelse og masse energi, lidenskap og guts å eie sin egen arbeidsplass! Vi skulle jo ønske at alle arbeidsplasser var sånn, men det finnes ikke mange som oss. Har du lyst til å ha det sånn - hvor vi deler alt likt og ikke har noen eksterne eiere som dikterer hva vi skal gjøre? Vi bestemmer alt selv.

I Kantega får du:

  • 1000 aksjer i velkomstgave. Du er altså bedriftseier fra dag én - vi tror på deg og det du har å bidra med!

  • Være med å bestemme hvordan Kantega skal drives og utvikles.

  • Bryne deg og vokse faglig og personlig fordi du får forme din egen rolle i spennende prosjekter i et trivelig og faglig sterkt miljø.

  • Tid til kompetanseheving i arbeidstida.

  • Stor grad av personlig frihet.

  • God fastlønn, og i tillegg utbytte som aksjeeier.

Stillingssted: Bassengbakken 4, 7042 Trondheim
Oppstart: Så snart som mulig etter avtale
Varighet: Fast stilling

CV og søknad

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Øyvind Lillerødvann i Kantega (oyvind.lillerodvann@kantega.no

Send din søknad, CV og andre relevante papirer gjennom jobb@kantega.no