Vi søker nysgjerrige og ivrige UX-designere i Oslo

Vet du hva Tesla, Facebook og Mattilsynet har til felles? Alle selskapene bruker i dag en påloggingsløsning som Kantegas spinoff-selskap har utviklet. Løsningen er i bruk hos 2000 bedrifter, men startet som et prosjekt for å løse en intern tidstyv i Kantega.

Mattis brukertester

Vi liker å kunne veldig mye om viktige ting

Vil du nerde med oss?

I Kantega er vi 150 fagspesialister. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager. Vi tar initiativ, og jobber for å få frem det beste i hverandre og løsningene våre. Det var akkurat det som skjedde da et av datterselskapene så dagens lys. Intern frustrasjon over forskjellige passord, forsvunne post-it-lapper og styr for drift og IT-sikkerhet, resulterte i et internprosjekt for å sørge for sømløs innlogging i Atlassians utviklerverktøy. Vi ville bli kvitt frustrasjonen, og med nysgjerrighet og innsats klarte vi det. Når flere millioner brukere i dag har glede av en løsning vi har nerdet oss frem til, blir vi jo litt stolte.  

Større og sterkere UX-avdeling

Akkurat nå nerder vi på ansiktsgjenkjenning eller biometri, og uansett hvilke konsekvenser det får, trenger vi flere folk som kan bidra på eksterne og interne prosjekter. Blant kundene våre er utviklingsorienterte norske selskaper som Vipps, Sparebank1 og Posten, og vi er derfor i gang med å utvikle en enda større og sterkere UX-avdeling for å kunne være en bedre leverandør for disse.

Initiativ- og kunnskapsrik senior

Vi etterlyser nemlig deg som ikke gir deg på brukeropplevelse og som har god kunnskap om kundereise, produktstrategi, konseptutvikling, brukerinnsikt og -testing, design og prototyping. Du visualiserer løsninger basert pa° kundebehov og har en god verktøykasse og metodikk. Du evner a° initiere og sette retning for innovative utviklingsprosjekter og er oppdatert, nysgjerrig og en ivrig lagspiller. Vi ser spesielt etter seniorer med mer enn 5 års erfaring.

Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave

Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Riktig kandidat får muligheten til å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave ved ansettelse! 

Vi tar mer enn gjerne imot henvendelser som vi løpende vil følge opp. Ta kontakt med oss så starter vi med en uforpliktende telefonsamtale. Ser frem til å høre fra deg.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Evy Nilsen, tlf 922 45 926 eller Ella Ravnanger, tlf 414 05 804.