Kantegadagen 2019

Det skjer mer i samspill

Kantegadagen, en hel dag spekket med faglig og sosialt samspill. Alt satt sammen for å gi deg økt konkurransekraft. Vi håper du rakk å melde deg på!

Sammen med kundene våre deler vi nyttige historier om det vi har lært det siste året. Bli med på spennende lyntaler og workshops, gode diskusjoner og se hva læringsiver gir av resultater.

Her er årets lyntaler:

Velg mellom 3 Workshops

Alle WORKSHOPENE vil foregå fra kl 1400-1530 etterfulgt av felles oppsummering. Uka før Kantegadagen vil vi kontakte deg for å sjekke hvilken workshop du ønsker å delta på.

Kantega Labs: Rom for nysgjerrighet

På Kantega labs kan du stikke innom og få demonstrert resultater av ferske kunde- og studentprosjekter. Her får du muligheten til å sjekke ut videoanalyse av skilter, bruk av store datastrømmer og ansiktsgjenkjenning. Et av studentteamene våre har har laget appen "Sambo" som løser dagligdagse problemer i f.eks et studentkollektiv, mens det andre teamet har laget en prototype på hvordan avvik og kontroll av vei kan gjøres enklere.

På Kantegadagen kan du selvfølgelig slå av en prat med både utviklere, designere, testere eller teamledere som sitter på huset. Spør om det er noe du lurer på.

Det blir fullt hus og er ikke lenger mulig å melde seg på.

Har du spørsmål rundt din deltagelse på Kantegadagen kan du kontakte Anita Efskin.

Velkommen til en inspirerende dag!
Og kos deg med Lunch-stripa. Vi gleder oss til å høre mer fra skaperen Børge Lund.

Fotoramme