Senior UX-designere (Bergen)

Er du god på innsikt og interaksjonsdesign? Kunne du tenke deg å bli en del av et selskap med flat struktur og et engasjert miljø som deler overskuddet?

brukertest23

I Kantega jobber vi for å begeistre brukere, og lage løsningene kundene ikke klarer seg uten. På kundelisten finner du en god blanding av gründerbedrifter, banker og offentlige virksomheter. Nå ønsker vi oss flere flinke senior UX-designere som brenner for innsiktsarbeid og fagmljø.

Ønskelista vår

Du er god på å undersøke hva virksomheten vil oppnå, men du får kick av å forstå ut hva som er viktig for brukerne. Du er dyktig på kvalitativ research, identifisering av toppoppgaver og prinsipper for god brukervennlighet. Du er en flink interaksjonsdesigner og har i tillegg har du god forståelse for UX-prosessen og digger å drive fram nyttige løsninger sammen med andre.

Profil

Du har en utdanning på bachelornivå (eller høyere) innen relevante fagområder og minst 5 år erfaring med interaksjonsdesign eller tjenestedesign. Gode norsk- og engelskkunnskaper er et krav.

Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave

Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Riktig kandidat får muligheten til å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave ved ansettelse!

Er du interessert?

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn navn og e-postadresse under så tar vi kontakt med deg: