Får et boost av Booster

Av norske IT-konferanser er Booster en vi setter veldig høyt. Høyt faglig nivå og bredt fokus. Mange fikk et boost på Booster i år, og flere fra Kantega var i ilden.

"The Software Conference for the whole team", omtaler de seg selv som. Derfor er vi spesielt glade for å ha hele 3 workshoper på programmet, og at vi dekket hele det faglige spekteret – fra prosess og metodikk via brukere og brukeropplevelser til teknologi. Booster gikk av stabelen i Bergen 14.-16.mars

Kristin om Google Design Sprint

Med Kristin fikk de heldige deltakerne trent på "Google design sprint" og det å være i et autonomt team. I Kantega har Kristin tidligere vært leder for Trondheimskontoret i mange år, samtidig som hun har vært en pionér og pådriver for prosessforbedringer i hele organisasjonen. Nå skriver hun doktorgrad innenfor samme tematikk.

Kristins booster vorspiel

Vi traff tilfeldigvis på Kristin da hun tok i bruk utradisjonelle virkemidler for å jobbe seg ut av komfortsonen før Booster ;-) Og ja, hun rakk det. Det ble en strålende workshop!
Les mer om worhshopen.

Her kan du også lese hva Kristin blogga om Google design sprint på Kantegabloggen.  

Anders og Pål Einar dykket ned i psyken

Her tok de tok for seg hvordan vi kan forstå hvorfor brukeren ikke forstår. De så på sansene og hvordan vi reagerer og tenker, og ikke minst hva dette betyr når vi skal lage gode løsninger.
Les mer om workshopen

Anders og Pål Einar på Booster 2018Fornøyde gutter etter vel gjennomført workshop.

Lars om TypeScript

Lars Lønne har erstattet JavaScript med TypeScript i sitt daglig kode-arbeid. I workshopen lærte han bort hvordan dette rammeverket, og TypeScript-kompilatoren, kan brukes for å lage bug-fri kvalitetskode. 
Les mer om workshopen til Lars

Løft hverandre!

I tillegg til de faglige bidragene, brukte en god del Kantegere dagene til nyttig påfyll. Og til å praktisere en av levereglene våre som er "Løft hverandre". En leveregel som er så god at vi gjerne vil at alle andre også gjør det. Som dere ser: Sånn ble det. Vi kjørte en Twitter-konkurranse om å ta det beste bildet av løfting i praksis, og denne utfordringen ble tatt på strak- og veldig bokstavelig arm. Her er et lite knippe.

Løft hverandre!


Vinneren, som kan kose seg med grom-lyd fra et Bose-headset, ble Erlend Hammer. Han laget denne herlige, lille snutten. Gratulerer