Godt tall for 2017

Mange store prosjekter og god forankring i grunntanken "skap verdi!" ga en sterk bunnlinje for Kantega også i 2017

Resultater etter Q4 i 2017 ga nytt rekordår for Kantega.
Resultatet for 2017 gjør oss trygge
på at fokuset på å skape verdi er bra for kundene og Kantega.

Store, langsiktige prosjekter, produktutvikling, svært fornøyde kunder og ikke minst engasjerte ansatte gjorde at omsetningen i 2017 nådde 183,9 millioner. Dette er en økning på 23 % fra 2016. Resultatet ble 30,2 millioner, og gir en resultatgrad på 16 %. Vår lave turnover på 1% gjør at kompetansen vi bygger opp er tilgjengelig for våre kunder også i fremtiden.

Kultur for verdiskaping

Vi har bygd en kultur med fokus på verdiskaping for våre kunder, og det gir resultater. Å lage gode brukeropplevelser har blitt et sterkt konkurransefortrinn, og en stadig økende del av Kantegas oppdrag blir levert av tverrfaglige team der kunden er en selvskreven deltaker. Som strategiske rådgivere innen prosessutvikling og innovasjon har vi i løpet av 2017 utforsket, eksperimentert og funnet frem til nye forretningsmuligheter for kundene.

Kunder vi er så heldige å jobbe mye med er blant annet SpareBank 1, Fiskeridirektoratet, BankID Norge og Statens Vegvesen.

Medeier fra første dag

Ansatteierskapet er hjertemuskelen i Kantega. Ansatteierskapet pumper energi, lidenskap og overskudd ut i organisasjonen. Det å eie sin egen arbeidsplass gjør noe med oss. Det gir et eget engasjement og et genuint ønske om å lykkes og skape verdi for kundene.

Alle nyansatte får 1000 aksjer i velkomstgave, dermed er de medeiere fra første dag. Vi merker at dette har hatt positive ringvirkninger og det har styrket Kantegakulturen og arbeidsmiljøet vårt ytterligere. I 2017 vokste vi til 124 ansatte og fikk mange nye medeiere i Kantega.

2018

2018 er i gang! Vi gleder oss til å utforske nye mulighetsområder. I bagasjen har vi oppdatert kunnskap om leveranseprosesser med fokus på verdiskapning, og teknologier innenfor områder som IoT, blockchain, ai, maskinlæring og mer effektive utviklingsplattformer. 

I første kvartal av 2018 har Kantega vokst til 130 ansatte. Oppdragsmengden vår er stor også fremover. Vi er derfor på utkikk etter flere nye gode kolleger.

----------

Kantegadagene 2017 Vi fikk oppleve mye lidenskap og nysjgerrighet
To av 2017 store høydepunkter
Kantegadagene i Oslo og Trondheim ble en suksess. 29. august og 4. september braker det løs igjen.