Kanteganytt - våren 2018

Mars 2018

Med gode tall for 2017 og en fantastisk start på året, har vi mye å dele. Er du av den vitebegjærlige typen - haker du av 29. august og 4. september i kalenderen allerede nå: Kantegadagene 2018!

Workshop i GDPR-krav i regi av IxDA 2018

GDPR: Vi teller ned til 25. mai

De fleste har ingen grunn til å skjelve i buksene. Om du ikke har alt på plass innen 25. mai kan en tiltaksplan ha en beroligende effekt. Ingen plan? Da foreslår vi at du starter der.

Les mer
Illustrasjon fra informasjonsvideo om xID

Farvel "husk meg" - velkommen xID!

Med xID blir innloggingen nesten usynlig, og trygg. Har du først brukt xID et sted, holder det med ett klikk neste gang.

Les mer
De 10 nye som begynte etter nyttår 2018

10 nye medeiere

Å eie sin egen arbeidsplass er en fin ting. Kantega når nye milepæler og antall ansatte passerte nettopp 130. Her får du hilse på 10 av våre nye erobringer. Flere er på vei!

Les mer
Avgi stemme med mobilen når du bruker Kantegas valgmodul

Stem, hvor enn du er!

Når du skal stemme og ikke har mulighet til å oppsøke valglokalet, er valgmodulen en glimrende løsning. Raskt, trygt og veldig enkelt.

Les mer
Kantegas film om UX-designers

Kjenner du en designer?

Da er det klart for den vanskelige oppfølgeren. I kampen om de beste design-hodene slipper vi nå film 2: "The mysterious life of UX-designers". Hva synes du?

Les mer
Boosters logo for konferansen 2018

Et boost på Booster 2018

Av norske IT-konferanser er Booster en vi setter veldig høyt. Høyt faglig nivå og riktig fokus. Flere fra Kantega var i ilden.

Les mer
Kantegas resultat gikk kraftig opp også i 2017

Gode tall for 2017

Mange store prosjekter og god forankring i grunntanken "skap verdi!" ga en sterk bunnlinje for Kantega også i 2017

Les mer