Bergenskontoret i farta

Kantegas Bergensavdeling benyttet julebord i Oslo til å hilse på nye kolleger og sette en utrolig rekord i Escape Room. Ser ut som denne gjengen allerede samarbeider godt.

Kantega Bergen på Oslo-besøk
Kantega Bergen på Oslo-besøk
Carel-André, Erlend, Ove og Frode satt likså godt ny rekord på 34 minutter. Bra team!

Hvordan går det med Kantegas satsning i Bergen? 

Det er det flere som lurer på. Her kommer en kjapp statusrapport. Opptelling viser at de første arbeidsdag i 2018 vil telle 5 hoder. 3 nye, dyktige utviklere er på plass. Hvorfor vi har ansatt akkurat disse tre utviklerne kan du lese mer om i presentasjonen av de 7 nyansatte. I tillegg vil Morgan Hammerstad være tilbake etter permisjon. 

Ansettelsestempoet er så bra at vi allerede nå ser at det blir trangt om saligheta og flytter inn i større lokaler. Siden vi trives godt i Statsminister Michelsens vei 38 ser vi ingen grunn til å skifte adresse. Skulle du finne på å stikke innom etter 1. mars vil du også treffe på vår nye tester, Neha Sinha. Hun kommer flyttende fra Sverige til vestlandets perle. 

Mål for 2018

Om alt går som planlagt skal Kantega Bergen ha to fulle team i gang i løpet av 2018. Et team vil mest sannsynlig jobbe med eksisterende kunder, mens det andre teamet vil ha fokus på nye prosjekter. For å nå målet må vi ansette flere. Det har vært stor interesse for Kantegas Bergenskontor og vi har hatt intervjuer med flere lovende kandidater vi ser vil passe godt inn. Kompetansen vi er spesielt på jakt etter er frontend-utviklere med noen års erfaring og UX-designere. Utviklere med "full stack"-erfaring er også høyt oppe på lista. Vi ønsker å ha en god mix mellom kjønn, alder og erfaring. 

Har du eller noen du kjenner lyst til å være med å bygge opp en helt ny avdeling så er det bare å ta kontakt. Kantegas leveregler er en grei pekepinn:

  • vis lidenskap

  • vær nysgjerrig

  • løft hverandre

  • ta initiativ

  • skap verdi

Det kan kanskje høres litt overveldende ut. Men når du eier ditt eget selskap faller det helt naturlig.