Systemutvikler (Bergen)

Vi ønsker oss flere initiativrike utviklere som har lyst til å være med å bygge opp et godt arbeidsmiljø i Bergen.

Bergen_utviklere_4pers_1340x828_2019

I Kantega lager vi løsningene kundene ikke klarer seg uten. Kundene våre ønsker seg mer, og vi trenger derfor flere hoder. På listen finner du bedrifter som Bildeleringen, Fiskeridirektoratet, Flytoget, Fixrate, Oslo kommune, Statens vegvesen og SpareBank 1. Vi er ofte med hele veien fra innsikt til løsningen står trygt på egne ben. Noen ganger blir vi med videre og tar steget over i forvaltning.

Har du lyst til å være med å bygge opp Kantega i Bergen?

Vi tilbyr spennende stillinger i et etablert selskap som ønsker å vokse seg stor i Bergen. Vi er kjent for at ha et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Dette ønsker vi også å skape i Bergen, og det er allerede på plass svært kompetente og erfarne medarbeidere. Du får god markedslønn og blir medeier fra første dag. 1000 aksjer i velkomstgave er vår måte å si at vi har tro på deg og det du vil bidra med.

Vi ønsker oss flere systemutviklere i flokken vår:

Vi ønsker oss flere initiativrike utviklere. Du kan lage de løsningene kundene våre ikke klarer seg uten, og liker å dele kunnskapen din med andre. Innen frontend trenger vi noen som kan være med å bygge opp og forsterke kompetansen på Bergenskontoret. På backend får du være med i et dyktig team med de vi allerede har ansatt.  Uansett er det viktig at du raskt kan sette deg inn i ny teknologi og gjøre selvstendige valg om hva som passer prosjekt og kunde best. På serversiden programmerer vi helst i Java, så har du erfaring med det i tillegg er jo det helt strålende.

Du må ha minimum bachelorgrad og gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper. I tillegg ønsker vi at du er selvdreven, ansvarlig, har godt humør og kommuniserer godt.

Stillingssted: Statsminister Michelsens vei 38, 5231 Bergen
Oppstart: Så snart som mulig etter avtale
Varighet: Fast stilling

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Trond Nymark (trond@ildne.no - 976 66 575) i Ildne AS. En henvendelse til Trond kan være helt uforpliktende og konfidensiell. 

Hvis du vil snakke med noen i Kantega, så ta kontakt med Frode Wærnes i Kantega (frode.warnes@kantega.no)

Send din søknad, CV og andre relevante papirer gjennom jobb@kantega.no


Vi ser frem til å motta din CV og søknad.

3 medeiere diskuterer løsninger og ler
Godt samspill og humør
hjelper på når vi skal finne fram til de virkelig gode løsningene.