Å jul med din glede

Desember 2017

I dag på Luciadagen har vi tyvstartet litt og smakt på både ribbe og riskrem. Det er mye å glede seg over for liten og stor. Ventetiden i NTE er borte, Ebby-gründerne er i hus og vi eksperimenter som aldri før! Tusen takk for godt og lærerikt samarbeid i 2017!

Marit gleder seg til jul og det nye året

Hurra for 2017, jula og 2018

Vi er klar til å lade batteriene og kose oss i jula. Kanskje suge litt ekstra på karamellen over øyeblikket da brikkene falt på plass og de gode idéene poppet opp.

Les mer
Frode S_4_24483

Analysere - Eksperimentere - Iterere - Validere!

Er målet ditt innovasjon - bruk tid på å teste hypoteser istedet for å spekke forretningsplanen med tall. Er tallene basert på antagelser bør alarmen gå.

Les mer
Saksbehandlere og montører hos NTE

NTE Nett: 97 % mindre ventetid

Nei, det er ikke en skrivefeil. Les om hvordan NTE Nett skiftet ut flere steg i en tidkrevende saksbehandling med nye, automatiske prosesser.

Les mer
pepperkake1a

7 nye stjerner på kantega-laget

Kundene våre vil ha mer og da må vi bli flere. I jakten på de beste hodene er vi så heldige å ha fått disse nysgjerrige folka med på laget.

Les mer
De fire gründerne i Ebby som låner kontorer gratis hos Kantega i Oslo.

Gavepakke til Ebby-gründere

Kantega hjalp Ebby ut av gutterommet og inn i nye kontorlokaler, gratis. Interessen var stor da vi la ut annonsen på gi-bort-torget.

Les mer
Kantega Bergen på Oslo-besøk

Bergenskontoret i farta

Kantegas Bergensavdeling benyttet julebord i Oslo til å hilse på nye kolleger og sette en utrolig rekord i Escape Room. Ser ut som denne gjengen allerede samarbeider godt.

Les mer