Stem, hvor enn du er!

Når du skal stemme og ikke har mulighet til å oppsøke valglokalet, er valgmodulen en glimrende løsning. Raskt, trygt og veldig enkelt.

Avgi stemme med mobilen når du bruker Kantegas valgmodul
Valglokalet på mobilen
gjør det enklere å avgi stemmen din

Sammen med SpareBank 1 har vi laget en løsning for elektronisk personvalg, Kantega Secure Election. Vi så raskt at den lett kan brukes av alle som vil la velgerne identifisere seg med BankID. Valgmodulen brukes nå av 19 forskjellige organisasjoner. Uten markedsføring har ryktebørsen sørget for at den har spredd seg. Brukerne slipper nitidige og manuelle opptellingsrutiner og resultatet er klart med en gang. Det er enkelt å legge inn ønsket logo og design. Kanskje ikke så rart den har blitt en snakkis?

Kan gi høyere valgdeltagelse

Kantega Secure Election er i praksis et valglokale som er lett tilgjengelig og åpent døgnet rundt. Vi tror det blir lettere å få flere til å stemme, når det kan gjøres elektronisk.  

Slik fungerer valgmodulen

  • Åpent 24 timer i døgnet

  • Identifikasjon med BankID

  • Valgmodulen sjekker at personen har stemmerett  

  • Kun registrerte velgere kan stemme, og bare én gang i samme valg

  • Det er enkelt å opprette valgkretser

  • Stemmer blir telt opp og registrert på riktig valgkrets

  • De som skal stemme kan gjøre dette fra pc eller mobil  

Finner du ut at dette passer for deg, sender du oss ei liste over kandidater det kan stemmes på, og hvem som kan stemme. Du kan opprette flere valg på samme tid. Vi legger inn listene og valget  åpnes og stenges på de datoene og klokkeslettene du bestemmer. 

Er valgmodulen noe for deg?

Om du lurer på om valgmodulen er noe for deg, kontakter du oss og gjør en avtale. Her kan du teste valgmodulen. Hvem synes du skal sitte i styret til Andeby DemoBank? Ta kontakt med oss for tekniske detaljer, og hva du må gjøre for å ta i bruk valgmodulen.