Teknisk tester (Trondheim)

Vi ønsker oss flere tekniske testere i flokken vår som vet hva teknisk test dreier seg om. Du vet at det ikke er mulig å teste alt i en løsning. Du holder fokus på det viktigste, og du vet hvordan du best kan teste det.


I Kantega lager vi løsningene kundene ikke klarer seg uten. Kundene våre ønsker seg mer og vi trenger derfor flere hoder. På listen finner du kunder som Fiskeridirektoratet, Flytoget, Fixrate, Oslo kommune, Statens vegvesen og SpareBank 1. Vi er ofte med hele veien fra innsikt til løsningen står trygt på egne ben. Noen ganger blir vi med videre og tar steget over i forvaltning.

Har du lyst til å jobbe i Kantega?

Da kan vi tilby en spennende jobb i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Du får god markedslønn og blir medeier fra første dag. 1000 aksjer i velkomstgave er vår måte å si at vi har tro på deg og det du vil bidra med.

Vi ønsker oss flere tekniske testere i flokken vår som:

vet hva teknisk test dreier seg om. Du vet at det ikke er mulig å teste alt i en løsning. Du holder fokus på det viktigste, og du vet hvordan du best kan teste det. Kode som oppfører seg merkelig, vekker detektiven i deg.

Teamet lærer av deg hvor viktig effektiv og kontinuerlig testing er. Oppdager du at kvaliteten ikke er god nok, er du ikke redd for å sette testfoten ned. Siden du er en god formidler, både av glade og mindre gode nyheter, lytter både kunde og team til deg. Det er flott om du er ISTQB-sertifisert.

Du har minimum bachelorgrad, 3 års relevant erfaring fra lignende arbeid, og gode muntlige så vel som skriftlige norskkunnskaper.

I tillegg ønsker vi at du er selvdreven, ansvarlig, har godt humør og gjerne har programmert litt selv.

 

Stillingssted: Bassengbakken 4, 7042 Trondheim
Oppstart: Så snart som mulig etter avtale
Varighet: Fast stilling

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med Hilde Nielsen i Kantega (hilde.nielsen@kantega.no)

Send din søknad, CV og andre relevante papirer gjennom jobb@kantega.no

Vi ser frem til å motta din CV og søknad.