Senior UX-researchere (Oslo)

Er du god på innsikt og konsept, og har kraften til å gjøre en forskjell? Kunne du tenke deg å bli likeverdig medeier i et selskap som deler overskuddet likt på alle de ansatte?

donkeyboy1

I Kantega jobber vi for å begeistre brukere, og lage løsningene kundene ikke klarer seg uten. På kundelisten finner du en god blanding av Vekstbedrifter, banker og offentlige virksomheter. Vi videreutvikler vårt designmijø og vi ser etter personer som har kraft til å gjøre en forskjell.

Ønskelista vår

Du er god på å undersøke hva virksomheten vil oppnå, men du får kick av å forstå ut hva som er viktig for brukerne. Du er dyktig på kvalitativ og kvantitativ research, identifisering av toppoppgaver og prinsipper for god brukervennlighet. Du liker å jobbe med konsept og grove skisser, har god forståelse for UX-prosessen og digger å drive fram nyttige løsninger sammen med andre.

Profil

Du har en utdanning på bachelornivå (eller høyere) innen relevante fagområder og minst 5 år erfaring med interaksjonsdesign eller tjenestedesign. Gode norsk- og engelskkunnskaper er et krav.

Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave

Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Riktig kandidat får muligheten til å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn, i tillegg tilbys alle ansatte medeierskap i selskapet. De første 1000 aksjene gir vi i velkomstgave ved ansettelse!

Er du interessert?

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn navn og e-postadresse under så tar vi kontakt med deg: