5 nyansatte Q2 2017 1340

Fra 100 til 120 på ett år

Vi vokser! I vår har vi ansatt 5 nye utviklere og medeiere i Kantega. Med disse på laget runder vi 120 hoder og en vekst på 20% det siste året.

Marius Myrhaug

Først ut er Marius som trådte sine barnesko i Kirkenes. Etter å unnagjort en bachelor i informatikk ved UiO, og litt arbeidserfaring i Norge, satte han kursen over dammen til Brasil. Plassert i byen Maceió, og tilknyttet det statlige SEPREV (Prevenção Social à Violência), fikk han bidra både med frontend- og backend-utvikling før han returnerte til moderlandet.  
 
Med spisskompetanse både på Java og .net er han en sjelden blomst i Kantega. "Dedikert utvikler" er en 100% treffende beskrivelse av Marius. Faktisk så dedikert at når vi spør vi om hva han gjør når han ikke tenker på teknologiske krumspring og kode så skjønner han ikke helt hva vi spør om. Finnes vel ikke noe kulere å sysle med

Yngve Skaalerud

I 1991 så Yngve dagens lys på selveste Grünerløkka. Da hipsterne erobret bydelen ble han forvist til Kløfta før han returnerte for å gå videregående. Klar for nye territorier satte han kursen mot Trondheim og ga seg i kast med et masterstudium i Kybernetikk og Robotikk ved NTNU. Her ble han fascinert av sky-teknologi og sikkerhet. 
 
På fritida er Yngve nærmest altetende: Klatring, bordtennis, sjakk og urban orientering. For ikke å glemme fotball - både som aktiv og tilskuer. Yngves første fulltreffer i Kantega var en nettkjenning i derbyet mellom Oslo- og Trondheimskontoret på årets generalforsamlingstur til Italia. Jammen fant han ikke et hull i muren alt før han hadde startet hos oss.

Peter Skeide

Peter har slått seg til på Kolbotn med kone og to barn. Som dialekten ganske riktig avslører har vi med en møring å gjøre - opprinnelig fra øykommunen Aukra i Møre og Romsdal. I ledige stunder leser han gjerne en bok, trener Judo eller eksperimenterer med elektronisk musikk.

Han er en utvikler med sans for variasjon. På 10 år har han rukket å være innom programmering, smidig prosesstyring og prosjektledelse. I Kantega hiver han seg på Java-bølgen og er allerede i gang hos Statens vegvesen.

Erling Skard

Erling er Oslo-gutt og 73-modell. Han bor på Grefsen, er gift og har to barn. På sin faglige samvittighet har han et hovedfag i informatikk fra Universitet i Oslo. Han liker å være ute på fritiden om det er til fots, på ski eller sykkel. Skal han trimme lattermusklene har de best effekt av en stripe Pondus eller Lunch.

Før han kom til Kantega jobbet han 18 år som systemutvikler og teamleder i CSC. Da han var klar for nye utfordringer gikk det heldigvis en ferdig opptråkka løype til oss. Takk til Martin som viste vei! Flinke og erfarne folk er gull for Kantega og kundene våre.

Amir Durban Yaakoubd

Selv om Amir er en av våre unge og lovende har han rukket mye. Han ble i født i Oslo i '96 og flyttet til Rabat i Marokko 12 år gammel. Etter noen år på fransk privatskole og videregående der kom han tilbake til Oslo som 18 åring. Og nå kan han jammen slå i bordet med en bachelor som dataingeniør fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Amir føyer seg fint inn i rekken av musikkinteresserte i Kantega. Fritid = musikk! Han hører på det meste og er i startgropa med egen vinylsamling. Når han selv spiller gitar og synger går det i alternativ rock. Han er med i band og vi gleder oss til konserter og kanskje få lokket han med i vårt eget Kantega-band.

 
Velkommen ombord, alle sammen!