På med innovasjonsbrillene

Hva gjør de rett de som lykkes? Se på Pokemon Go. Et middels bra dataspill ble den store farsotten i 2016. Og hva er det som gjør at Lego har overlevd reisen fra treleke-stadiet og videre rett inn i robot-alderen?

Kundene i Kantega har workshop om innovasjon
Hva er innovasjon for oss?
Deltakere i dyp konsentrasjon. "Dette var nyttig!"

Svaret er at det finnes flere fellesnevnere, og at vi kan finne disse ved å ta i bruk gode innovasjonsteknikker og verktøy som spenner over mange dimensjoner - fra skalerbare inntektsmodeller til opplevelsen for sluttbrukeren. 

Vi mener teknikkene er universelle og kan brukes i alle virksomheter uavhengig om du jobber i det offentlige, bank, forsikring eller det private næringsliv. Suksessfaktorene til selskaper som Airbnb, Uber og Apple kan med andre ord gjøres overførbare til din virksomhet om du tar innovasjonsbrillene på. 

Hva er innovasjon for din virksomhet?

Kantega ønsker å hjelpe kundene våre til å bli mer innovative. Derfor arrangerer vi innovasjonsworkshops der vi benytter teknikker og verktøy vi har erfart gir resultater. Ved å benytte disse finner vi sammen måter å forsterke innovasjonsarbeidet i din virksomhet. Slik kan du skape verdi både for virksomheten din og for kundene.

Noe for deg? Ta kontakt med oss for en verdifull workshop.