Fullt hus, venteliste og stor jubel i Trondheim

Kantegadagen 2016 ble ekstraordinær. Rekordmange deltakere, godt faglig innhold og nydelig mat. Med kreativ bruk av lokalene i Kantegabygget ble det en intim dag i innovasjonens tegn.

Camilla Wadseth snakker om Design Thinking på Kantegadagen 2016
Design thinking
Camilla Wadseth og Øyvind Lillerødvann delte sine tanker om design thinking.

Årets Kantegadag i Trondheim ble et høydepunkt på flere måter. Aldri før har vi hatt så mange påmeldte. Noen måtte faktisk finne seg i å havne på venteliste. Interne og eksterne foredragsholdere delte sine tanker, erfaringer og arbeidsmetodikker rundt teamet innovasjon. Flere suksesshistorier ble løftet frem, men det var også nyttig å høre om prosjektenes utfordringer og håndteringen av det ukjente.

Etter innledende faglige smakebiter og en deilig lunsj kunne deltagerne fordype seg i workshopene "Design thinking", "10 types of innovation" og "Blockchain". De rundt 100 deltakerne fordelte seg jevnt mellom workshopene og de fikk testet ut mange av metodikkene som ble presentert tidligere på dagen. Mens vi dekket til middag i kantina tok professorer og forskere fra Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap ved NTNU oss med tilbake til fremtiden. De viste velvillig fram spennende prosjekter med fokus på roboter, kunstig intelligens og sosial innovasjon.

Det utenomfaglige

Frati Catering leverte velsmakende italiensk inspirert lunsj og middag. De som ønsket det fikk også muligheten til å teste ut VR-briller og utfordre seg selv i en real kamp mot zombier. I Escape-vogna var det mulig å teste sine samarbeidsevner i kampen mot voodoo og klokka. Ikke alle rakk å løse oppgavene før tida gikk ut, men alle var i strålende humør.

Med mange nye inntrykk kunne rundt 100 deltakere tusle fornøyde ut i høstkvelden. Vi håper å se dere igjen på neste Kantegadag - om ikke før.

Takk

Tusen takk til alle dere som deltok og takk for mange gode tilbakemeldinger.
Dagen hadde ikke blitt den samme uten dere. 

Early bird 2017

Vær tidlig ute med å melde seg på Kantegadagen 2017 og sett av onsdag 30. august først som sist.

Workshop design thinking under Kantegadagen 2016
Hva trenger brukeren?
Deltakere på workshop løser oppgave etter prinsipper fra Design thinking