Jubel og full gass for "Min side"

I sommer utlyste Statens vegvesen en konkurranse om å lage ny "Min side" for bompengeselskapene. Kantega vant konkurransen! 

Kantega jubler over vunnet avtale for AutoPass
Startklare
Anne, Tommy og Carl Fredrik gleder seg til å jobbe med nye "Min side".

Har du bil har du brikke

Ja, det er nesten slik. De fleste bileiere har montert en liten AutoPASS-brikke i frontruta si. Hver gang du kjører gjennom en bompengering, registrerer brikken passeringen og du blir belastet for et beløp. Når du logger på "Min side" kan du blant annet se passeringene dine og hvilken avtale du har.

Som Statens vegvesen selv sier er ikke dagens løsning optimal. Og den skrus av i februar, så det haster å få på plass en ny.

Full gass og komplett team

Kantega skal lage en løsning som fra du logger inn oppleves som brukervennlig; helhetlig design og selvforklarende brukergrensesnitt. Løsningen skal brukes både av privatbilister og bedrifter som administrerer en større flåte med biler, som for eksempel leiebilfirmaer.

Vi kommer til å stille med et komplett team bestående av eksperter på UX, grafisk design, arkitektur, systemutvikling og prosjektledelse. Prosjektets to produkteiere kommer til å sitte sammen med oss store deler av tiden. Erfaringsmessig vet vi at dette sikrer god kompetansedeling og fremgang i prosjekter. 

Vi gleder oss!