700 000 slipper passord og brukernavn

"There are better things in life than passwords" tenkte Eirik og Lars Olav. Dermed så Kerberos Single Sign-on dagens lys.

Eirik koser seg ute i naturen.
Eirik Bjørsnøs - nysgjerrig og skapende utvikler


Bakgrunn for idéen

Når nysgjerrige og lidenskapelige utviklere opplever at kjedelige rutiner tar for mye tid, kan det bli til glitrende  produkter. JIRA og Confluence utvikles av det australske selskapet Atlassian. Deres løsninger er globalt ledende innenfor sine felt og er en sentral del av arbeidshverdagen til millioner av ansatte. Hver dag må disse logge seg på med brukernavn og passord, selv for å gjøre de enkleste oppgaver. Disse avbrytelsene fører til at løsningene brukes sjeldnere og mindre enn de burde.

Hvordan jobbet vi

Med Kerberos Authentication fjernet vi problemet med pålogging for egne ansatte. Denne er videreutviklet og gjort tilgjengelig som en plugin på Marketplace, nettbutikken til Atlassian. 

Løsningen

Kerberos Authentication lastes ned og installeres gjennom brukergrensesnittet i JIRA eller Confluence. For IT-ansvarlige gjør dette at løsningen er enkel å konfigurere og vedlikeholde.

"We are using the addon for a month and all of our users are happy. And of course: they have the best support I know from any addon in the marketplace"  Christopher

Gratis testperiode

Dersom du har lyst til å teste Kerberos plugin kan du ta kontakt med Lars Olav Velle for en gratis testperiode 

Funfacts om noen av kundene pr juni 2016:

  • 4 av de 15 største bankene i verden.

  • Over 700.000 ansatte i bedrifter verden over slipper å taste brukernavn og passord hver dag.

  • Vi har kunder i 20 europeiske land

  • Vi har kunder i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Midtøsten og Asia. Altså mangler vi Afrika og Antarktis.

  • Bransjer: Bank, finans, forsikring, telekom, offentlig forvaltning, energi, industri, transport, helse, reklame, tv/film, logistikk, utdanning, forsvar.