Atlassian marketplace

Det er bedre ting i livet enn passord

Kantegas løsning for Atlassian Confluence og JIRA
sørger hver dag for at tusenvis av brukere verden over slipper å logge
seg på med brukernavn og passord.

Utfordringen

JIRA og Confluence utvikles av det australske selskapet Atlassian. Løsningene er globalt ledende innenfor sine felt og er en sentral del av arbeidshverdagen til millioner av av ansatte i organisasjoner verden over. Hver dag må disse logge seg på med brukernavn og passord, selv for å gjøre enkle oppgaver. Denne stadige avbrytelsen fører til løsningen brukes sjeldnere og mindre enn de burde.

Hvordan jobbet vi

Kantega startet først med å lage en løsning som fjernet problemet med pålogging for våre egne ansatte. Vi så etterhvert at det var et behov for en slik løsning internasjonalt. Derfor videreutviklet vi løsningen og gjorde den tilgjengelig som en plugin på Marketplace, nettbutikken til Atlassian. 

Løsningen

Løsningen er utviklet som en plugin som lastes ned og installeres gjennom brukergrensesnittet i JIRA eller Confluence. For IT-ansvarlige gjør dette at løsningen er enkel å konfigurere og vedlikeholde. Innebygde tester sjekker at oppsettet i Kerberos og Active Directory er riktig, og påpeker raskt typiske feil i oppsett. Informasjon om oppsett sammenstilles slik at Kantega kan yte rask og effektiv support til  kunder som trenger det. Løsningen kan settes opp både for Kerberos og SAML.

We are using the addon for a month and all of our users are happy. And of course: they have the best support I know from any addon in the marketplace Christopher

Resultatet

For sluttbruker letter løsningen arbeidshverdagen ved at de slipper å taste brukernavn og passord hver gang de får en oppgave. Det bidrar til at Confluence og JIRA brukes oftere og at organisasjonens datakvalitet øker. For Kantega er det spennende og lærerikt ta et produkt i verdensklasse fra en intern løsning ut til svært fornøyde kunder i verdensmarkedet.