Hvem er vi

Kantega er et IT-selskap med rundt 150 stolte medarbeidere. Vi eier vårt eget selskap. Det gjør noe med oss og forholdet til kundene våre og løsningene vi lager: Fantastiske IT-løsninger, som gir verdi og som brukerne ikke klarer seg uten.

Vi som jobber i Kantega har stor bredde i kompetanse, interesser og personligheter. Felles er at vi ønsker å utgjøre en forskjell, ta samfunnsansvar og inkludere alle. Kantega er eid av de ansatte og vi deler overskuddet likt. Det gir likeverd og samhold og alle får rett til å påvirke Kantegas utvikling. Våre kunder er i dag blant Norges største innen bank, forsikring, energi, industri og offentlig sektor. Nysgjerrige rådgivere og utviklere lager innovative IT-løsninger som innfrir høye krav til brukervennlighet, funksjonalitet, sikkerhet og ytelse.

Du kommer langt når du brenner for noe

Historien om Kantega

Du kommer langt når du brenner for noe. En tidlig junimorgen i 2003 bestemte 40 ansatte seg for å starte eget IT-selskap. Det var nedgangstider i bransjen, og det svenske morselskapet Mogul hadde overraskende lagt ned sin norske avdeling. Mange av de ansatte i Trondheim og Oslo ville det annerledes. Fredag 20. juni så Kantega AS dagens lys. Siden da har vi har vokst godt. Fødselen la grunnlaget for hvordan IT-selskapet vårt er organisert den dag i dag: 100 % ansatteid.

Nytt om oss

Med utgangspunkt forskningsresultater og hvordan vi leder og utvikler løsninger i Kantega, leverer vi rådgivning innen innovasjonsledelse. Det handler om å igangsette og forbedre samarbeids- og utviklingsprosesser for å øke effekten av det utviklingsteamene leverer.

Nye muligheter frister alltid. Derfor har vi i tillegg til kontor i Oslo og Trondheim også opprettet et kontor i Bergen. 

Miljø og samfunnsansvar

Les mer om Kantegas tanker om miljø og samfunnsansvar

Som perler på en snor

Her er vi alle sammen, på rekke og rad

Se forrige gruppe med ansatte
Se neste gruppe med ansatte
Styret 2019

Styret i Kantega

Styrets engasjement og evne til å tenke nytt utvikler Kantega. Styret består av to eksterne og tre ansattvalgte styremedlemmer. 

F.v. Anders Skar (ansattvalgt), Jon Øyvind Eriksen (styreleder), Anna-Karin Østlie (styremedlem), Lars Lønne (ansattvalgt) og Lars Ellingsen (ansattvalgt). Ikke til stede: Kari Fagerberg (ansattvalgt).

Alle ansatte er medeiere i Kantega og får sin del av kaka

Jobb i Kantega

I Kantega har du mulighet til å jobbe i et inkluderende, sterkt og flerfaglig miljø. Du får utviklet deg i den retningen du ønsker, og i en ansatteid bedrift får du ta del i demokratiske prosesser og har gode muligheter til å påvirke. Her nyter designer Hans Jørgen og utviklere et vel fortjent kakestykke.

Ledige jobber i Kantega

Ut på tur

Ut på tur...

Året rundt er vi på turer og aktiviteter. Hver vinter drar mange av oss til Åre for å kjøre alpint. Ellers har bedriftsidrettslaget de siste årene dratt i gang teknikktrening på ski, og sist høst var det sykkel-spa. Nytt av året var kurs i brettpadling, og på høsten drar vi på fjelltur. Cageballen triller hver uke. Mulighetene er mange til å være med på- og foreslå turer og aktiviteter.

Steinar i flytsonen

Å var jeg en sangfugl...

Vi er mange som er glade i sang og musikk i Kantega. Her er det Steinar som får utfolde seg med eget husorkester, Kantegabandet. Når vi ikke stiller med eget band, får karaokemaskina kjørt seg. Men det er ingen tvang - det er veldig mange som skygger banen også.