Hopp til hovedinnhold

Frokostmøte 7/11: Forretningsmuligheter med AI og egne data

Du har garantert veldig mye data i din egen organisasjon. Hva bruker du dem til? Og kan du bruke dem på flere måter - smartere måter? Det er vi ganske sikker på. Med inntoget av veldig tilgjengelig kunstig intelligens kan vi tenke nytt og kreativt om mye.

Meld deg på 👈

Denne morgenen vil du få innblikk i hva kunstig intelligens brukes til – og kan brukes til. Hva er og gjør språkmodeller som (Chat)GPT, og kan du bruke slik teknologi til noe hos deg? Til optimalisering av driften? Bedre bruk av andre ressurser? Til support? Mulighetene er mange.

Vi skal også se på utfordringene med sikkerhet og åndsverk.

Og du vil få presentert nyttige eksempler på trente språkmodeller i bruk hos både Enova og Sticos.

Velkommen til en svært matnyttig frokost med Kantega og Sticos! 🤗

NB! Vi har begrenset antall plasser.

-o-o-o-

Agenda:
0800-0830: Vi serverer frokost 🥯
0830-0930: Faglig program

  • Introduksjon til kunstig intelligens - Jon Espen Ingvaldsen
  • Elvis has entered the building: Enovas smarte og intelligente chatbot - Mats Finsås
  • Hvordan har Sticos brukt GPT og AI for å skape verdi for nye og eksisterende kunder - Stian Standahl

0930-1000: Spørsmål og svar❔

Om foredragsholderne:
Jon Espen Ingvaldsen, seniorrådgiver og PhD, Kantega:
Jon Espen er en nysgjerrig teknolog med akademiske røtter. Han er blant annet veldig engasjert i fagfeltet big data. Nå er han, i tillegg til sjefskonsulent-rollen i Kantega, førsteamanuensis ved NorwAI (The Norwegian Research Center for AI Innovation), det største akademiske initiativet innen AI-forskning. Blant områdene senteret forsker på er sensorbaserte stordataanalyser, AI-produsert tekst og bilder og personifisering. Intervju med Jon Espen om bruk av AI.

Mats Finsås, masterstudent, Kantega:
Mats skriver masteroppgaven sin hos NorwAI og Kantega om bruk av nye moderne språkmodeller i teknisk kundestøtte. Mats var en del av Kantegas sommerprosjekt 2023 hvor det ble utviklet en prototype av en smart chatbot for Enova SF, som skal kunne svare på spørsmål om Enovatilskuddet for privatmarkedet. Han har bakgrunn fra forsvarssektoren, og er for tiden Konsulent i Forsvarsmateriell hvor han er involvert i salg- og avhendingsprosjektet av norske F-16 kampfly.

Stian Standahl, sjefsarkitekt og full stack-utvikler, Sticos:
Stian er lidenskapelig softwarehåndverker og tech-entusiast. Han har 14 års erfaring som full stack-utvikler, og har jobbet med maskinlæring ved å trene Norges første HR-konsulent, @else, med kunstig intelligens. Som Chief Architect i Sticos er han opptatt av å tilrettelegge for de ulike utviklerteamene. I det siste har han jobbet mye med hvordan bruke GPT og AI for å skape verdi for nye og eksisterende kunder hos Sticos.

Meld deg på 👈