Maskinlæring: Når data gir god butikk

Det finnes nok ingen eksakt oppskrift for hvordan du omsetter maskinlæring til god butikk. Men ved å se maskinlæring i sammenheng med forretningsmodellen kan du få nye muligheter og skape verdi.

Forretningsmodell og maskinlæring

Forretningsmodellen lever et tøft liv. Er den utgått på dato blir den sporenstreks byttet ut med en nyere modell. Nye teknologitrender, hard konkurranse og kundenes forventninger gir kort holdbarhet. Og her - som ellers - er det de tilpassingsdyktige som overlever. 

Maskinlæring betyr kort fortalt å gjøre datamaskiner i stand til å utvikle adferd basert på empiriske data. Med de enorme mengdene tilgjengelig data som vi har i dag snakker vi om uante og nye muligheter. Du kan for eksempel forutse det mest sannsynlige utfallet av hendelser og bli i stand til å ta bedre beslutninger. Kanskje kan vi allerede bruke dette til å avsløre hvem som vinner tippeligaen 2018. Eller litt mer samfunnsnyttig: Forutse hvilken behandling og medisinering en pasient bør få?

Maskinlæring + forretningsmodell = lønnsom mix

I frokostmøtet skal vi se på om du kan bruke maskinlæring til å få mer ut av forretningsmodellen din. Gjennom faktiske eksempler viser vi hvordan du rent praktisk gjennomfører forbedringene. Bruker du maskinlæring rett kan du oppnå:

  • prosessforbedringer

  • reduserte kostnader

  • økt kundeverdi/inntjening

  • bedre brukeropplevelse 

Gå ikke glipp av denne aperitiffen til årets Kantegadag i august. Da vil du få muligheten til å dykke skikkelig ned i temaet.

Program

Kl 0800-0830: Frokost og mingling 

Kl 0830-0910: Sjefskonsulent Sigurd Stendal avmystifiserer maskinlæring 

Kl 0910-0950: Tekonologisjef Frode Standal dykker ned i forretningsmodellen

 
Praktisk info og påmelding

Arrangementet er gratis. Først til mølla - begrenset antall plasser. 

Vi serverer enkel frokost, og trenger å vite hvor mange som kommer.
Vi setter stor pris på om du gir beskjed hvis du har meldt deg på, og likevel ikke kan komme.

Kontakt: anita.efskin@kantega.no
Mobil: 930 22 718  

For de som ikke har lov til å delta uten å betale:

Vi kan sende ut faktura til de som ønsker å betale for deltakelsen. Denne vil komme på kr. 300,- per person for mat og drikke.

Påmeldingsfrist: 1. juni


Velkommen!

markerer påkrevd felt.

Navn og kontaktinformasjon

Må du betale?