Testleder (Oslo)

Har du interesse for testledelse og testing. Og i tillegg har innsikt i bruken av ulike testprosesser, -metoder og -verktøy. En profesjonelle holdning til testarbeid er med å styrke våre kunderelasjoner.

Helen og Skule jobber daglig med testing av løsninger.

God testing bygger og gode løsninger bygger Kantegas profesjonelle holdning til testarbeidet har gitt oss gode kunderelasjoner, og vi har gjennom kvaliteten på våre leveranser opparbeidet stor tillit i markedet.

Ønsket erfaring:

  • Testleder i større prosjekter
  • Testing i smidige/agile prosjekter
  • Testprosess, testdesign, testteknikker og god forståelse for testing av funksjonelle og ikke funksjonelle krav
  • Utforming av testplaner og teststrategi
  • Utarbeide testspesifikasjoner
  • Planlegge, gjennomføre og analysere tester samt skrive testrapporter

I tillegg til utdanning på universitets- eller høyskolenivå må du ha noen års relevant erfaring. Vi ser det også som er fordel dersom du er ISTQB – sertifisert eller tilsvarende.

Du må være strukturert, analytisk og initiativrik. Som ansatt i Kantega forutsetter vi at du alltid tenker på kundens beste, at du er faglig sterk, ansvarsbevisst og dyktig til å kommunisere. Vi ønsker oss en kollega som setter pris på et arbeidsmiljø, hvor det er fokus på samarbeid og kunnskapsdeling.  

Hvis du føler deg hjemme i beskrivelsen ovenfor, og du har et ønske om å bidra i en bedrift med en unik ansatteiermodell, da har vi jobben for deg.

Send oss din søknad med CV eller ta kontakt for en uformell prat. 

Note: All test leaders must speak fluently Norwegian.