Senior UX-designere (Trondheim)

Vi ønsker oss flere innsiktssterke konsulenter

Camilla_innsiktWS_1340x828_2017
Å starte med brukerinnsikt og tydelige verdiløfter
sikrer gode løsninger som treffer.

I Kantega jobber vi for å begeistre brukere, og lage løsningene kundene ikke klarer seg uten. På kundelisten finner du blant annet Fiskeridirektoratet, Flytoget, Fixrate, Oslo Kommune og SpareBank 1. I Strategi- og konseptutvikling jobber mange av oss med UX. Og vi skulle gjerne vært flere. Kundene våre ønsker seg mer!

Ønskelista vår

Du er allsidig og har innsiktsarbeid som kjernekunnskap, men gjerne i kombinasjon med prosess, design eller frontend-utvikling. Å ha flere bein å stå på er en kjempestyrke.

I innsiktsarbeidet er du god til å kartlegge:

- Hvilke resultater ønsker virksomheten du jobber med
- Hva er brukernes behov

Innsikten bruker du til å lage helhetlige løsninger som virker. Løsningene realiserer du igjennom gode konsepter, struktur og gjennomtenkte interaksjoner. Dette gjør du i tett dialog med kunden, andre i teamet og ved å komme tidlig inn i prosjektet.

Vi ønsker at du er faglig engasjert og at du ønsker å påvirke fagmiljøet med teori og erfaringer.

Utfordringer som frister deg

I Kantega er vi gode på å forene godt design med elegant teknologi. Da er det viktig å ha tverrfaglige team som jobber tett og godt. Dette er noe vi legger vekt på. I prosjektene våre sitter designere og utviklere sammen. Og sammen får vi til de utroligste ting.

Profil

Du har utdanning minimum på Bachelornivå innen relevante fagområder, med 5 års erfaring eller mer fra lignende arbeid. Vi ønsker at du er en god lagspiller som får ting til å skje. Gode norsk- og engelskkunnskaper er et krav. 

Et godt miljø og 1000 aksjer i velkomstgave

Vi tilbyr en spennende rolle i et hyggelig og prisbelønnet arbeidsmiljø. Du får muligheten til å være med på å bygge videre på suksesshistorien Kantega. God fastlønn ligger i bunn. I tillegg får alle ansatte medeierskap. De første 1000 aksjene får du i velkomstgave ved ansettelse!

CV og søknad

Send CV og søknad til Camilla, leder for strategi- og konseptutvikling: camilla.wadseth@kantega.no